Kinderopvang Nijverdal

Kinderopvang in Nijverdal

Bij de dagopvang, peuteropvang en BSO op onze diverse vestigingen in Nijverdal krijgt je kind liefdevolle begeleiding en persoonlijke aandacht.

Kinderopvang Nijverdal

Op zoek naar kinderopvang in Nijverdal? Een plek waar jouw kind zich thuis voelt en spelenderwijs de wereld kan ontdekken? Met onze vestigingen in Nijverdal, biedt KOSMO dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang (BSO) aan kinderen van 0 tot 13 jaar.

Hoge pedagogische kwaliteit en een uitmuntend pedagogisch klimaat en persoonlijk contact tussen ouders, kinderen en onze medewerkers zijn onze speerpunten. Wij worden door onze ouders gemiddeld beloond met een 8 voor onze kinderopvang. Wij werken met uitgekiende educatieve programma’s en leggen focus op natuur en groen.

Onze vestigingen voor kinderopvang in Nijverdal zijn als een tweede huis voor jouw kind en wij nemen onze rol als medeopvoeder heel serieus. Kun jij je hierin vinden? Schrijf je in bij KOSMO en samen vinden we de vestiging die het beste bij jou en jouw kind past.

Kriskras

Meester Kwantenstraat 2a
7448 AT Haarle

 • Dagopvang
 • BSO

Krummel

Boomcateweg 12a
7442 BH Nijverdal

 • Dagopvang
 • BSO

Knipoog

G.H. Kappertstraat 45
7443 RB Nijverdal

 • BSO

Kiekadoe

Mensinkweg 6a
7442 TD Nijverdal

 • Dagopvang
 • BSO
 • VE

Kanjer

Kruidenlaan 284
7443 JV Nijverdal

 • Dagopvang
 • BSO

Het Ravijn

Piet Heinweg 16
7441GZ Nijverdal

 • BSO

De Twijn

P.C. Stamstraat 2a
7442 ZC Nijverdal

 • Dagopvang
 • BSO

De Meander

Lochtersweg 1
7442 BM Nijverdal

 • BSO

Blokkendoos

Godfried Bomansstraat 28
7442 TH Nijverdal

 • BSO

Waarom KOSMO

Onze missie is om kinderen zich te laten ontwikkelen in een veilige, liefdevolle en vertrouwde omgeving, waarin het kind zich geborgen voelt. Onze pedagogisch medewerkers zijn het fundament van onze kinderopvang in Nijverdal. Zij geven de kinderen elke dag de liefdevolle begeleiding die zij verdienen. Lees hier meer over onze missie en download ons pedagogisch beleidsplan.

Luiers, drinken, gezonde snacks en verse (warme) maaltijden zijn altijd inbegrepen bij KOSMO. Op al onze vestigingen in Nijverdal behoren afname van extra dagdelen, verlengde opvang, flexibele kinderopvang en vakantieopvang tot de mogelijkheden.

Past onze kinderopvang in Nijverdal bij jouw ideeën en overtuigingen over opvoeding? En wil je weten hoeveel je betaalt voor KOSMO kinderopvang?

Bereken je kosten

Wat zeggen ouders over de kinderopvang van KOSMO in Nijverdal?

Wat zeggen ouders over de kinderopvang van KOSMO in Nijverdal?
Over BSO Het Ravijn:
“De leidsters zijn erg vriendelijk, open en er wordt rekening gehouden met ons kind. De opvangmogelijkheden zijn voor ons erg fijn: i.v.m. wisselende diensten is een stukje flexibiliteit erg prettig”
Over dagopvang Kanjer:
“Een plek met betrokken pedagogisch medewerkers, ze kennen de kinderen ook echt. Een plek waar je de kinderen enthousiast en met een veilig gevoel achterlaat!”

Vroeg- en Voorschoolse Educatie

Op onze vestigingen voor kinderopvang in Nijverdal maken we gebruik van een VVE-programma (Vroeg- en Voorschoolse Educatie). Hiermee zorgen we dat het jonge kind goed voorbereid naar de basisschool gaat. Spelenderwijs leert jouw kind allerlei vaardigheden die van belang zijn bij de ontwikkeling.

Denk aan spraak- en taalontwikkeling, sociaal-emotionele ontwikkeling, motoriek en meer. We werken in onze VVE-programma’s volgens een methodiek genaamd ‘Uk & Puk’. Het uitgangspunt bij de dagopvang en peuteropvang in Nijverdal is, dat kinderen leren door te spelen en de interactie met elkaar. Meer weten? Lees hier meer over VVE en Uk & Puk.

Buitenschoolse Opvang (BSO)

Voor kinderen van 4 tot 13 jaar bieden we voor- en naschoolse opvang in Nijverdal. Bij onze BSO werken wij met de activiteitenprogramma's van DoenKids, een gevarieerd, superleuk en interessant aanbod aan activiteiten. Verder laten we kinderen graag buiten en in de natuur spelen en nemen ze regelmatig mee naar de dierentuin of speeltuin. Lees hier meer over de BSO’s van KOSMO.

Vragen of contact

Heb je vragen over onze kinderopvang in Nijverdal? Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Vul het contactformulier in, neem contact op met onze kindadministratie: 088-2347405 of mail ons op kindadministratie@kosmo.nl.

Bel 088-2347405

Inschrijven voor kinderopvang in Nijverdal

Op dit moment zijn er 8 vestigingen van KOSMO voor kinderopvang in Nijverdal. Inschrijven is heel eenvoudig. Klik hieronder op direct inschrijven en schrijf je kind in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op over jouw kinderopvang in Nijverdal.