Vestigingen

Kanjer

  • Dagopvang
  • BSO

Kindcentrum Kanjer is gevestigd in de Kruidenwijk tegenover basisschool de Schaapskooi. Wij hebben een thematische inrichting in al onze opvangruimtes, in een modern gebouw met twee verdiepingen.

Kinderopvang Kosmo vestiging Kanjer

De binnenruimte

Op de begane grond van kindcentrum Kanjer is het kinderdagverblijf gehuisvest. Elke stamgroep van het kinderdagverblijf beschikt over een eigen groepsruimte waarvan de inrichting is aangepast aan de leeftijd van de kinderen. In deze groepen zijn verschillende hoeken gecreëerd die aansluiten bij de Uk & Puk methodiek. Tevens kan elke groep gebruik maken van de gezamenlijke speelhal en een themaruimte.

Op de eerste etage heeft de BSO de beschikking over verschillende ruimtes die op thema zijn ingericht. Wij hebben bijvoorbeeld een activiteitenruimte met een klimmuur, een creativiteitsatelier, een relaxruimte, een bouwruimte en een huishoek. Op deze verdieping is 5 dagen per week de BSO geopend voor kinderen van 4 – 7 jaar en op woensdag en vrijdag voor kinderen van 4 – 13 jaar.

De buitenruimte

Er is een grote kindvriendelijk omheinde buitenspeelplaats met uitdagende klimmogelijkheden in een speeltoestel met een enorm groot en avontuurlijk speelhuis. Een avonturenpark in het klein!

Wij hebben fietsen voor alle leeftijden en loopfietsjes en ander rollend materiaal voor de allerkleinsten. Ook de BSO-kinderen kunnen naar hartenlust spelen op het buitenterrein. In de omgeving van de vestiging zijn een aantal speelvelden, waaronder een basketbalveld en een Panna voetbalveld, waar wij mogen spelen.

Kanjer grenst aan een plein met een kleinschalig winkelcentrum en een drietal scholen. Aan dit plein liggen ook een wijkgebouw met aangrenzende sporthal en een peuterspeelzaal. Allerlei faciliteiten die voor kinderen van belang zijn, bevinden zich dus in de directe omgeving van Kanjer.

Groepsindeling

Kanjer is een zogenaamd kindcentrum. Dit houdt in dat er naast kinderen in de leeftijd van 1 tot 4 jaar (dagopvang) ook kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar (buitenschoolse opvang) worden opgevangen.

De opvang vindt plaats in de volgende stamgroepen:

Bofkontjes Dagopvang 0 - 2 jaar
Dondersteentjes Dagopvang 0 - 2 jaar
Natuurtalentjes Dagopvang 1 - 4 jaar
Wijsneusjes Dagopvang 1 - 4 jaar
Kletskousjes Dagopvang 3 - 6 jaar
BSO Buitenschoolse opvang 4 - 13 jaar (3 groepen)

Bijzonderheden

BSO Knipoog te Nijverdal maakt onderdeel uit van kindcentrum Kanjer.

Scholen

De volgende scholen maken gebruik van Kanjer:

Foto's

 terug naar vestigingen

Je kosten

Benieuwd hoeveel je betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig je kosten uit.

bereken je kosten

Vestiging bekijken

Vestiging bekijken? Geen probleem! Wij geven je geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als je gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijf je dan vrijblijvend in.

vrijblijvend inschrijven