Groeiambitie

Samen met KOSMO: Een duurzame toekomst voor jouw organisatie

De kinderopvangbranche is een dynamische wereld vol verandering en groei. Als kinderopvangondernemer wil je jouw expertise op de meest effectieve en plezierige manier inzetten. Heb je behoefte aan ondersteuning van ervaren specialisten? Dan biedt integratie onder de vleugels van KOSMO de ideale strategische oplossing.

Ontdek KOSMO

KOSMO is een regionale kinderopvangorganisatie met meer dan 50 vestigingen, voornamelijk gelegen in Twente, Salland en de Achterhoek. In 2022 hebben we een strategische ontdekkingsreis afgerond, waarbij we onze kindbelofte, visie en kernwaarden hebben vormgegeven voor de toekomst. Ons doel? Zoveel mogelijk kinderen, ouders en pedagogisch professionals bereiken en onze impact vergroten. Samen werken we aan een betere wereld. We zijn op zoek naar kinderopvangorganisaties die zich kunnen vinden in onze nieuwe kernwaarden en visie. Organisaties die passen bij onze warme familiecultuur en die de ontwikkeling van kinderen en medewerkers altijd centraal stellen.

Voordelen

Bij KOSMO krijg je de kans om als eigenaar/ondernemer binnen onze organisatie actief te blijven op een plek waar je het beste tot je recht komt en je passie kunt uitoefenen. We staan open voor een gesprek over de mogelijkheden. Natuurlijk is het ook mogelijk om de bedrijfsvoering over te dragen en je te richten op andere (ondernemers)activiteiten.

Flexibele opties: blijf actief of verleg je focus

KOSMO is een organisatie met schaalvoordelen, waarbij we de identiteit, het eigenaarschap en het ondernemerschap van lokale vestigingen hoog in het vaandel dragen. Een overgang naar KOSMO verloopt zorgvuldig en gestructureerd, met de nodige tijd om de impact op ouders, kinderen en medewerkers tot een minimum te beperken. Maatwerk is ons devies.

Investeren in kwaliteit

Dankzij onze omvang hebben we de expertise en kennis 'in huis' om te investeren in kwaliteit. Zo hebben we bijvoorbeeld samen met onze zusterorganisatie Tala in april 2023 het meest duurzame kinderdagverblijf van Nederland gebouwd in Hellendoorn!

Neem contact met ons op!

Ben je enthousiast geworden over onze organisatie en wil je ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met Kevin Schonewille, onze projectmanager bedrijfsontwikkeling, voor een vrijblijvende kennismaking. Dit kan per email via k.schonewille@kosmo.nl of telefonisch via 06-57 43 07 86. We behandelen jouw verzoek met de grootst mogelijke discretie.