Vestigingen

Krummel

  • Dagopvang
  • BSO

Krummel is gelegen aan de oostzijde van Nijverdal, nabij de weg Zwolle-Almelo en het industrieterrein van Nijverdal, 't Lochter. Bij Krummel wordt zowel dagopvang als buitenschoolse opvang aangeboden.

Kinderopvang Kosmo vestiging Krummel

De binnenruimte

Kindcentrum Krummel is gehuisvest in een prachtige vestiging met vijf grote groepsruimtes en één kleinere groepsruimte. De vijf grote groepen hebben allemaal een eigen verschoonruimte met een eigen toilet en twee eigen slaapkamers. Midden in het gebouw bevindt zich een speelhal, die vanuit de kinderdagverblijf-groepen te bereiken is. Elke groep kan direct naar buiten en gebruik maken van de buitenspeelplaats.

In de groepen van het kinderdagverblijf zijn verschillende hoeken gecreëerd die aansluiten bij het VVE-programma Uk & Puk, zoals een bouwhoek, leeshoek, een huishoek, een knutsel/tekentafel en er zijn kasten met puzzels en spelletjes. De themahoeken scheppen duidelijkheid en structuur. De hoek met de box is een rustige plek voor de jongste kinderen.

De buitenruimte

Krummel beschikt over een prachtige grote speelruimte aan de achterzijde en grenst aan een weiland, bosrand en tuinen. De tuin is kindvriendelijk en uitdagend ingericht. Deze manier van buitenbeleving heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van kinderen. En naast alle educatieve aspecten is het buitenspelen en de natuurbeleving ook gewoon ontzettend leuk! We hebben een enorm groot speelhuis op ons avontuurlijke buitenterrein, hier kunnen de kinderen zich uitleven in allerlei rollenspellen en activiteiten.

Groepsindeling

Krummel is een zogenaamd kindcentrum. Dit houdt in dat er naast kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar (dagopvang) ook kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar (buitenschoolse opvang) worden opgevangen. Wij bieden bij Krummel zowel voor- als naschoolse opvang aan.

De opvang vindt plaats in de volgende stamgroepen:

Otje Dagopvang 0 - 2 jaar
Ibbeltje Dagopvang 0 - 4 jaar
Floddertje Dagopvang 2 - 4 jaar
Aagje Dagopvang 2 - 4 jaar
BSO Buitenschoolse opvang 4 - 13 jaar (2 groepen)

Scholen

De volgende scholen maken gebruik van Krummel:

Foto's

 terug naar vestigingen

Je kosten

Benieuwd hoeveel je betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig je kosten uit.

bereken je kosten

Vestiging bekijken

Vestiging bekijken? Geen probleem! Wij geven je geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als je gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijf je dan vrijblijvend in.

vrijblijvend inschrijven