Vestigingen

Kraaiennest

  • BSO

Kraaiennest biedt buitenschoolse opvang binnen basisschool De Ark, in het hart van Daarle. Zowel voorschoolse als naschoolse opvang onder één dak dus! Bij onze BSO is er zowel binnen als buiten van alles te doen en beleven, voor een uitdagende BSO dag.

Kinderopvang Kosmo vestiging Kraaiennest

De binnenruimte

In de opvangruimte kunnen de kinderen tijdens de buitenschoolse opvang elkaar leren kennen en samen spelen. Op een aantrekkelijke, handige en functionele manier. De kinderen kunnen kiezen uit verschillende activiteiten op verschillende plaatsen en tijden binnen de BSO. Natuurlijk onder begeleiding van onze betrokken pedagogisch medewerkers.

Onze ruimte is flexibel en gezellig ingericht. Met een sfeer die uitnodigt tot ontwikkeling en ontdekking van ruimten en materialen. Maar is er ook gelegenheid voor de kinderen die het prettig vinden om zich even terug te trekken. Om zo even rustig bij te komen van een intensieve schooldag. Zo past onze pedagogische aanpak bij de wensen van elk kind.

De buitenruimte

Buiten is er volop gelegenheid om te spelen en te ontdekken. Niet alleen op het grote schoolplein met allerlei speeltoestellen. Maar ook in de omgeving buiten de school. Bijvoorbeeld een voetbalveld met pannakooi, grote kabelbaan en een mooi klimtoestel.

Voor ouders/verzorgers is er voldoende parkeergelegenheid voor fietsen en auto’s, aan de voorzijde van de school.

Groepsindeling

BSO het Kraaiennest heeft 1 basisgroep: De Ontdekkers. Wij vangen maximaal 20 kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar op in deze groep.

Foto's

 terug naar vestigingen

Je kosten

Benieuwd hoeveel je betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig je kosten uit.

bereken je kosten

Vestiging bekijken

Vestiging bekijken? Geen probleem! Wij geven je geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als je gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijf je dan vrijblijvend in.

vrijblijvend inschrijven