Kinderopvang Oldenzaal

Kinderopvang in Oldenzaal

Bij de dagopvang, peuteropvang en BSO op onze diverse vestigingen in Oldenzaal krijgt je kind liefdevolle begeleiding en persoonlijke aandacht.

Kinderopvang Oldenzaal

Zoek je kinderopvang in Oldenzaal, waarbij jouw kind liefdevolle begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt? Of het nu gaat om dagopvang, peuteropvang of BSO (buitenschoolse opvang): bij KOSMO doen we er alles aan om een tweede huis voor jouw kind te creëren. Met onzevestigingen in Oldenzaal bieden we kinderen van 0 tot 13 jaar een plek om de wereld te ontdekken, vriendjes te maken en zich spelenderwijs te ontwikkelen.

KOSMO biedt kleinschalige kinderopvang met persoonlijke aandacht op verschillende vestigingen in Oldenzaal. Klik op de vestiging van jouw keuze om meer te lezen over elke vestiging.

Kinderopvang in Oldenzaal, hier vind je onze vestigingen:

De Driemaster

Gasthuisstraat 16
7571 CC Oldenzaal

 • Dagopvang
 • BSO
 • Peuteropvang
 • VE

De Ark

Erve Medenboer 2
7577 NG Oldenzaal

 • Dagopvang
 • BSO
 • Peuteropvang
 • VE

De Schuit

Helmichstraat 42a
7574 TX Oldenzaal

 • Dagopvang
 • BSO
 • Peuteropvang
 • VE

De Hovercraft

Wieldraaierlaan 120
7577 NR Oldenzaal

 • BSO

Waarom KOSMO?

Bij de keuze voor kinderopvang in Oldenzaal is het belangrijk dat je weet waar de organisatie voor staat. Op elke vestiging van KOSMO wordt gewerkt vanuit onze missie en visie. In onze ogen zijn jonge kinderen ontdekkingsreizigers, die elke dag opnieuw vele dingen voor het eerst doen, zien en ervaren. Bij onze dag- en peuteropvang krijgen ze daar alle ruimte voor, onder de toegewijde begeleiding van onze pedagogisch medewerkers.

Onze vestigingen in Oldenzaal zijn ingericht met activiteitenruimtes en speelplekken, ingericht voor elke leeftijdsgroep. Daarnaast trekken we er regelmatig met de kinderen op uit naar bijvoorbeeld de kinderboerderij, de speeltuin of het bos. We vinden het namelijk belangrijk dat kinderen kunnen ontdekken in een groene en natuurlijke omgeving.

Buitenschoolse opvang (BSO) moet een vertrouwde plek zijn, waar basisschoolkinderen van 4 - 13 jaar terecht kunnen. Samen ontbijten en/of lunchen, ontspannen na een drukke schooldag, de vakantie doorbrengen met schoolvriendjes. Bij KOSMO zorgen we dat de BSO in Oldenzaal als een tweede huis voelt. En in de schoolvakanties is het een feestje op de BSO met een extra leuk en uitdagend BSO-programma.

Luiers, drinken, gezonde snacks en verse (warme) maaltijden zijn altijd inbegrepen bij KOSMO. Op onze vestigingen in Oldenzaal behoort afname van extra dagdelen, verlengde opvang, flexibele kinderopvang en vakantieopvang tot de mogelijkheden.

Weten hoeveel je betaalt voor KOSMO kinderopvang in Oldenzaal?

Bereken je kosten

Wat zeggen ouders over de kinderopvang van KOSMO in de gemeente Oldenzaal?

Wat zeggen ouders over de kinderopvang van Columbus Junior in Oldenzaal?
Over dagopvang BSO De Hovercraft
“Betrokken, prettig en lekker dichtbij school.”
Over dagopvang De Ark
“Ons kind gaat er met veel plezier heen, het liefst elke dag”

DoenKids en VVE

Op de buitenschoolse opvang werken we met DoenKids. Een speciaal ontwikkeld activiteitenprogramma, met vele activiteiten op het gebied van o.a. sport & spel, techniek en proefjes, natuur en muziek. Zo ontdekt jouw kind zelf waar zijn of haar interesses en talenten liggen. Als jouw kind op een dag thuiskomt en zegt “mam, pap, ik wil op gitaarles”, dan weet je waar dit vandaan komt.

Voor de kinderen van 0-4 jaar op de dagopvang en peuteropvang (peuterspeelzaal) werken we met een VVE-programma. Voor- en Vroegschoolse educatie, waarbij we telkens met een ander thema werken. Het doel van VVE is kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en ze optimaal voor te bereiden op de basisschool. Het uitgangspunt hiervan is dat kinderen leren door te spelen, na te bootsen en de interactie met elkaar op te zoeken.

Digitale rondleiding

Al nieuwsgierig geworden? Neem dan alvast een digitaal kijkje bij de Driemaster, de Ark, de Hovercraft en de Schuit. Een echte rondleiding aanvragen kan natuurlijk ook. Wij vertellen je graag alles over onze opvang.

Vragen of inschrijven

Heb je vragen over onze kinderopvang in Oldenzaal? Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Vul het contactformulier in, neem contact op met onze kindadministratie: 088-2347405 of mail ons op kindadministratie@kosmo.nl. Wil je jouw kind (vrijblijvend) inschrijven voor één van de KOSMO vestigingen in Oldenzaal? Of een rondleiding aanvragen? 

Bel 088-2347405