Kinderopvang Hellendoorn

Kinderopvang in Hellendoorn

Bij de dagopvang, peuteropvang en BSO op onze diverse vestigingen in Hellendoorn krijgt je kind liefdevolle begeleiding en persoonlijke aandacht.

Kinderopvang Hellendoorn

Voor kinderen is het leven één grote ontdekkingsreis. Bij KOSMO zien we het als onze missie, om een veilige haven te bieden aan jonge ontdekkers van 0 tot 13 jaar. Als kinderopvang in Hellendoorn zien wij het als onze taak, om hiervoor alle mogelijkheden te bieden. Onze vestigingen voor dagopvang en buitenschoolse opvang (BSO) in Hellendoorn werken vanuit dit uitgangspunt. Bij KOSMO vindt jouw kind een tweede thuis. Kun jij je in onze werkwijze vinden? Neem contact met ons op of lees meer over kinderopvang in Hellendoorn bij KOSMO.

Wil je weten hoeveel je betaalt voor KOSMO kinderopvang?

Bereken je kosten

Onze werkwijze

Bij KOSMO krijgen kinderen van 0 tot 13 jaar alle ruimte om zich te ontwikkelen. De pedagogisch medewerkers bij onze kinderopvang in Hellendoorn zorgen voor liefdevolle begeleiding. Vanuit het KOSMO beleidsplan zetten zij zich dagelijks in om een uitdagende omgeving voor kinderen te ontwikkelen. Daarbij nemen zij een flinke dosis creativiteit en inlevingsvermogen mee. Kies je voor KOSMO, dan kiest je voor persoonlijke en kleinschalige kinderopvang in Hellendoorn.

Veel doen in het groen

Vanuit onze kinderopvang in Hellendoorn maken we regelmatig een boswandeling. Ook binnen leren de kinderen over duurzaamheid en de natuur, met activiteiten als het bouwen van insectenhotels en het verzorgen van bloemen en planten. Verder zijn we hard bezig onze vestigingen voor kinderopvang, waaronder die in Hellendoorn, energieneutraal te maken. Met duurzaam ondernemen laten we de aarde zo goed mogelijk achter voor onze kinderen.

Onze vestigingen voor kinderopvang in Hellendoorn

Op dit moment hebben we meerdere vestigingen voor kinderopvang in Hellendoorn, waar we in het kort wat over zullen vertellen. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar de pagina van de betreffende vestiging via onderstaande links.

Kraaiennest

`t Caphorst 2
7688 RK Daarle

  • BSO

Kriskras

Meester Kwantenstraat 2a
7448 AT Haarle

  • Dagopvang
  • BSO

St. Sebastianus

Bibenstraat 19
7447 CK Hellendoorn

  • BSO

Kindcentrum Noord Es

A..F. Lanckerstraat 2a
7447 EB Hellendoorn

  • Dagopvang
  • BSO

Wat zeggen ouders over de kinderopvang van KOSMO in Hellendoorn?

Wat zeggen ouders over de kinderopvang van KOSMO in Nijverdal?
Over kindcentrum Noord Es :
“Leuke gezellige opvang waar ieder kind zichzelf mag zijn!”
Over BSO KrisKras:
“Fijne, veilige, sfeervolle omgeving waar ons kind altijd met veel plezier naartoe gaat en waarbij hij altijd met een warm onthaal wordt ontvangen door de enthousiaste medewerkers!”

Nu inschrijven voor kinderopvang in Hellendoorn

Als je op bovenstaande links klikt, dan kun jij je zich direct inschrijven bij de vestiging van jouw keuze. Je kunt er ook voor kiezen om eerst een rondleiding aan te vragen. Je kunt dan rustig rondkijken bij de kinderopvang in Hellendoorn. Onze medewerkers zullen je ter plekke meer vertellen en zijn beschikbaar voor al jouw vragen.

Vragen of contact

Heb je vragen over onze kinderopvang in Hellendoorn? Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Vul het contactformulier in, neem contact op met onze kindadministratie: 088-2347405 of mail ons op kindadministratie@kosmo.nl.

Bel 088-2347405