Kinderopvang in Losser

Kinderopvang in Losser

Bij de dagopvang, peuteropvang en BSO op onze diverse vestigingen in Losser krijgt je kind liefdevolle begeleiding en persoonlijke aandacht.

Kinderopvang Losser

Kinderen zijn echte ontdekkers en bij onze kinderopvang in Losser krijgen ze daar alle ruimte voor. We zorgen voor een veilige omgeving en liefdevolle begeleiding van onze pedagogisch medewerkers. Onze locaties voor dagopvang, peuteropvang en BSO zijn daar volledig op ingericht. Al spelend leren ze sociale en andere vaardigheden en als het even kan nemen we de kinderen mee naar buiten de natuur in. Ben je op zoek naar kleinschalige kinderopvang in Losser, waar jouw kind zich thuis voelt, dan zit je goed bij KOSMO.

Vertrouwde omgeving

KOSMO is een overkoepelende organisatie voor kinderopvang door heel Twente. In Losser en al onze andere locaties wordt gewerkt vanuit ons pedagogisch beleidsplan. Deze hebben wij opgesteld vanuit onze visie, dat we kinderen zien als kleine ontdekkers. Hun ontdekkingsreis slaagt alleen in een veilige, liefdevolle en vertrouwde omgeving, waarin het kind zich geborgen voelt. Lees hier meer over ons pedagogisch beleid.

Drakenboot

Markeweg 2
7582 BD Losser

  • Dagopvang
  • BSO
  • Peuteropvang
  • VE

De Catamaran

Bookholtlaan 1
7581 BB Losser

  • BSO

Drakenboot: peuteropvang, dagopvang en BSO in Losser

Bij Drakenboot kun je terecht voor peuteropvang, dagopvang en Buitenschoolse Opvang (BSO). Hiermee bieden we kinderopvang in Losser voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Drakenboot is gevestigd in voormalig basisschool De Marke. We delen de kinderen in groepen in met stoere namen als ‘Matroos’, ‘Piraat’ en ‘Schipper’, met elk een verantwoordelijk pedagogisch medewerker aan het roer. Door met stamgroepen te werken, houden we de kinderopvang in Losser overzichtelijk en efficiënt. Bovendien krijgen kinderen zo de kans om rustig te wennen aan groepsdynamiek en om sociale relaties op te bouwen.

De Catamaran: de BSO vol actie

Kinderen van 4-13 jaar kunnen buiten hier schooltijd terecht voor sport en avontuur. Buitenschoolse Opvang De Catamaran is gevestigd bij sportvereniging KVV. Met de atletiekbaan, het zwembad en de tennisbaan op loopafstand is dit dé kinderopvang in Losser voor actieve kinderen. Op de sportvelden van KVV kunnen ze naar hartenlust bezig met allerlei sporten. Uiteraard gebeurt dit onder toezicht en/of begeleiding van onze pedagogisch medewerkers. Ook in de binnenruimte is er van alles aanwezig, waarmee jouw kind zich actief kan vermaken. Bij onze kinderopvang in Losser zal jouw kind de spelcomputer of tablet geen moment missen.

Wat zeggen ouders over de kinderopvang van KOSMO in de gemeente Losser?

Wat zeggen ouders over de kinderopvang van KOSMO in Oldenzaal?
Over dagopvang Drakenboot
“We laten onze zoon met een gerust gevoel achter bij de opvang. We merken dat de leidsters erg begaan zijn met de ontwikkeling en verzorging. Heel fijn!”
Over BSO De Catamaran
“Fijne sfeer, lieve pedagogisch medewerkers en een leuke plek om gezellig samen te spelen met andere kinderen.”

Rondleiding aanvragen bij de kinderopvang in Losser

Kun jij je wel vinden in de visie en werkwijze van KOSMO? En ben je nieuwsgierig geworden naar onze vestigingen voor kinderopvang in Losser? Vraag dan binnenkort een rondleiding aan bij De Catamaran of Drakenboot. Tijdens de rondleiding maak je kennis met zowel de locatie als de pedagogisch medewerkers, zodat je een weloverwogen keuze kan maken. Besluit je voor onze kinderopvang in Losser te kiezen, dan kun je je ter plekke of via deze website inschrijven. We zien je graag bij KOSMO!

Bel 088-2347405