Vestigingen

't Eschhoes

 • Dagopvang
 • BSO
 • Peuteropvang
 • VE

In Vasse bieden we kinderdagopvang, peuteropvang, peuterspeelzaalwerk en buitenschoolse opvang aan op één locatie. Elke groep heeft vlak naast elkaar een eigen prachtige ruimte tot haar beschikking.

Kinderopvang Kosmo vestiging 't Eschhoes

Peuteropvang

Wij bieden peuteropvang aan van maandag t/m vrijdag. Onze peuteropvang is voor kinderen vanaf 2 jaar. Vanaf deze leeftijd kan je kind komen spelen bij ons. We gaan in de kring, we lezen samen boekjes en doen leuke activiteiten met elkaar.

Ieder kind krijgt een mentor; een voor het kind bekende pedagogisch medewerker. Door goed te kijken naar ieder kind, zorgen wij dat wij activiteiten aanbieden die bij hun behoeften passen. Kinderen die wat extra uitdaging kunnen gebruiken, krijgen dit. Kinderen die extra begeleiding nodig hebben, ook.

De peuteropvangruimte is ruim opgezet. We hebben een thematische inrichting (volgens de uitgangspunten van de Uk & Puk methodiek). In de groepsruimten zijn verschillende hoekjes: een leeshoek, bouwhoek en huishoek. Dit maakt een intensief en levendig spel mogelijk, waarbij de kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Voor- en Vroegschoolse Educatie bij de peuteropvang

Bij onze peuteropvang werken wij met VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie). Dit is voor kinderen die meer stimulans nodig hebben op een bepaald ontwikkelgebied. Kinderen met een VVE-verwijzing van het consultatiebureau, krijgen 2 extra dagdelen peuteropvang. Jouw kind komt dan in totaal 4 dagdelen, op 4 verschillende dagen. De gemeente Tubbergen stelt een vergoeding voor VVE beschikbaar. Meer weten? Neem dan contact op met 't Eschhoes.

Buitenschoolse opvang

Onze buitenschoolse opvang bevindt zich op de bovenverdieping van 't Eschhoes. Onder het sfeervolle puntdak met grote raampartij hebben we een fantastische lichte ruimte tot onze beschikking, waarin de kinderen een keur aan spelopties hebben.

Aan de grote stamtafel kunnen de kinderen knutselen of een spelletje doen; de spellenkast biedt meer dan genoeg keuze. Meer zin in tafelvoetbal of spelen in de autohoek? Je lekker uitleven in de bouwhoek of poppenhoek? Mogelijkheden genoeg!

Onze BSO is dagelijks geopend (van 07:00 tot 18:00 uur) voor zowel voorschoolse als naschoolse opvang.

Groepsindeling

 • De kinderdagopvang is voor kinderen van 0 - 4 jaar. 
 • De peuteropvang (de voormalige peuterspeelzaal) is voor kinderen van 2 - 4 jaar.
 • De BSO is voor kinderen van 4 - 12 jaar. 

  Binckies Dagopvang 0 - 4 jaar
  Ukkepuk Dagopvang/peuteropvang 1 - 4 jaar
  Banjers Buitenschoolse opvang 4 - 13 jaar

Foto's

 terug naar vestigingen

Vestiging bekijken

Vestiging bekijken? Geen probleem! Wij geven je geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als je gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijf je dan vrijblijvend in.

vrijblijvend inschrijven