Vestigingen

De Twijn

  • Dagopvang
  • BSO

Kindcentrum De Twijn deelt een prachtig gebouw met basisscholen Talentrijk, Reggewijs en peuterspeelzaal Dreumes. Samen hebben we de beschikking over een speelhal, grote keuken en een uitdagende buitenspeelplaats. Op onze vestiging bieden wij zowel kinderdagopvang als naschoolse opvang en wij zijn de gehele week geopend om kinderen op te vangen.

Kinderopvang Kosmo vestiging De Twijn

De binnenruimte

De Twijn heeft 5 groepsruimtes: één voor de kinderdagopvang, één voor de peutergroep en drie groepsruimtes op de eerste etage voor de buitenschoolse opvang. De kinderdagopvang heeft een ruime speelkamer met daaraan vast een grote woonkeuken. De peutergroep maakt gebruik van een mooie uitdagende groepsruimte en de buitenschoolse opvang maakt gebruik van3 ruimtes, die voor de wat oudere kinderen zijn ingericht, op de eerste etage.

Samen met de scholen kunnen we de mooie ruime keuken gebruiken. Hier kunnen de kinderen leren om lekkere gerechten te koken. Ook wordt de speelhal van school voor beweegactiviteiten met kinderen graag gebruikt.

De buitenruimte

Buiten hebben we twee ruimtes tot onze beschikking: aan de achterkant ligt de tuin van de kinderdagopvang. Hier kunnen de jongste kinderen ongestoord spelen en de wereld ontdekken. Aan de voorkant van het gebouw ligt een groot schoolplein dat gebruikt wordt als speelplaats, hier spelen de BSO kinderen. Aan de overkant is een hertenkamp en vlakbij is er een park met veel speelmogelijkheden. Van deze mogelijkheden maken we dan ook graag en regelmatig gebruik.

Groepsindeling

De Twijn is een kindcentrum. Dit houdt in dat er naast kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar (dagopvang) ook kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar (buitenschoolse opvang) worden opgevangen.

De opvang vindt plaats in de volgende stamgroepen:

Deugnietjes Dagopvang 0 - 4 jaar
Bengels Dagopvang 2 - 4 jaar
BSO Buitenschoolse opvang 4 - 13 jaar (3 groepen)

Bijzonderheden

Kindcentrum de Twijn werkt veel samen met BSO Prinses Marijkeschool, BSO De Blokkendoos en kindcentrum Kiekadoe. De bso-opvang op woensdag, vrijdag en in de vakanties vindt veelal gezamenlijk plaats op één van de locaties.

Scholen

De volgende scholen maken gebruik van De Twijn:

Foto's

 terug naar vestigingen

Je kosten

Benieuwd hoeveel je betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig je kosten uit.

bereken je kosten

Vestiging bekijken

Vestiging bekijken? Geen probleem! Wij geven je geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als je gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijf je dan vrijblijvend in.

vrijblijvend inschrijven