Kinderopvang Haaksbergen

Kinderopvang in Haaksbergen

Bij de dagopvang, peuteropvang en BSO op onze diverse vestigingen in Haaksbergen krijgt je kind liefdevolle begeleiding en persoonlijke aandacht.

Kinderopvang Haaksbergen

Met een gerust hart ga je naar je werk. Jouw kind is in goede handen bij de kinderopvang van KOSMO in Haaksbergen. Je weet inmiddels dat dit een plek is waar jouw kind zich thuis voelt, met professionele en liefdevolle pedagogisch medewerkers die hun verantwoordelijkheid kennen. Laat die kleine wereldontdekker maar lekker spelen, ontdekken en vriendjes maken! Dat klinkt als een ideale situatie, nietwaar?

Bij KOSMO bieden we dagopvang, peuteropvang (peuterspeelzaal), buitenschoolse opvang (BSO) door heel Twente. Welke vestiging voor kinderopvang in Haaksbergen zit er bij jouw in de buurt? Lees verder of neem contact met ons op.

Ontdek de kinderopvang van KOSMO in Haaksbergen

Of het nu gaat om dagopvang, peuteropvang of voorschoolse en naschoolse opvang: jouw kind is van harte welkom op één van onze vestigingen. Waar vind je ons in Haaksbergen?

Hassinkbrink

Brem 3
7483 BX Haaksbergen

  • Dagopvang
  • BSO
  • Peuteropvang
  • VE

Honesch

Hasseltweg 10
7481 VB Haaksbergen

  • BSO

HSC

Scholtenhagenweg 29
7481 VN Haaksbergen

  • BSO

Onze rol bij de ontwikkeling van jouw kind

Voor een jong kind is zijn of haar leven één grote ontdekkingsreis. We vinden het heel belangrijk dat kinderen zich ook buiten het gezin en school vrij voelen en hun nieuwsgierigheid de ruimte kunnen geven. Onze pedagogisch medewerkers denken er net zo over. Daarom werken we bij onze vestigingen voor kinderopvang in Haaksbergen met uitgangspunten die binnen heel KOSMO worden gedragen.

We vinden bijvoorbeeld dat de dagopvang, peuteropvang of BSO voor het kind net zo vertrouwd moet voelen als thuis. Dat kinderen de vrijheid moeten krijgen om te leren van elkaar en samen plezier te maken. En dat ieder kind welkom is bij onze kinderopvang in Haaksbergen. Wil je hier meer over weten? Lees dan de missie en visie van KOSMO.

Komt jouw kind bij ons op de dagopvang? Luiers en verse (warme) maaltijden zijn altijd inbegrepen. Op al onze vestigingen in Haaksbergen kun je naar wens extra dagdelen, verlengde opvang, flexibele kinderopvang en vakantieopvang afnemen.

Weten hoeveel je betaalt voor KOSMO kinderopvang in Haaksbergen?

Bereken je kosten

Buitenschoolse opvang in Haaksbergen

Het liefst brengt en haal je elke dag jouw kind van en naar school en als het even kan eet je tussen de middag samen. Maar ja, werktijden en schooltijden zijn soms lastig te combineren. Gelukkig heeft KOSMO verschillende vestigingen in Haaksbergen waar buitenschoolse opvang (BSO) wordt geboden. Hier kunnen kinderen van 4 tot 13 jaar rustig samen ontbijten voor schooltijd, tussen de middag samen lunchen en na schooltijd lekker van hun vrije tijd genieten. Dat kan binnen of buiten op het schoolplein bij BSO Hassinkbrink of bij HSC. Laatstgenoemde ligt in het buitengebied, middenin de Haaksbergse natuur. Dat geeft buiten spelen een extra dimensie.

Hassinkbrink: alle soorten kinderopvang onder één dak

Bij de kinderopvang van Hassinkbrink in Haaksbergen kan jouw kind terecht voor buitenschoolse opvang. Met dagopvang en peuteropvang vinden ook kinderen van 0 tot 4 jaar hier een tweede thuis. Hassinkbrink ligt middenin de gelijknamige wijk. Alles dat nodig is om jouw kind spelenderwijs te laten ontdekken en leren, is aanwezig. Professionele en toegewijde pedagogisch medewerkers begeleiden de kinderen, die naar leeftijd in groepen verdeeld zijn. We zijn erg blij met de buitenspeelruimte op deze locatie. Elke groep heeft een eigen buitenspeelplek met speeltoestellen en speelgoed passend bij de leeftijd.

Wat zeggen ouders over de kinderopvang van KOSMO in de gemeente Haaksbergen?

Over dagopvang Hassinkbrink
“Fijn, professioneel, betrokken medewerkers, mooie locatie: erg tevreden!”
Over BSO HSC
“Leuk team met leuke activiteiten op een mooie locatie met veel mogelijkheden buiten.”

Aanmelden voor kinderopvang in Haaksbergen

Heb je vragen over onze kleinschalige kinderopvang in Haaksbergen, waar jouw kind persoonlijke aandacht krijgt, onbezorgd plezier kan maken en sociale vaardigheden kan ontwikkelen? Neem dan contact op met KOSMO. Bel 088-2347405 of mail je vraag naar kindadministratie@kosmo.nl.

Bel 088-2347405

Direct inschrijven voor de vestiging van jouw keuze kan natuurlijk ook. Dit kun je heel makkelijk doen met het inschrijfformulier. Liever eerst even komen kijken? Dat kan natuurlijk ook. Wij vertellen je graag meer over onze opvang tijdens een persoonlijke rondleiding.