Kinderopvang in Wierden

Kinderopvang in Wierden

Bij de dagopvang, peuteropvang en BSO op onze diverse vestigingen in Wierden krijgt je kind liefdevolle begeleiding en persoonlijke aandacht.

Kinderopvang Wierden

Wanneer je als jonge ouder jouw kind wat meer los kan gaan laten, dan wil je dat doen op de allerbeste plek voor jouw kleintje. Zoek je daarom kleinschalige kinderopvang in Wierden, dan vind je die in de vestigingen van KOSMO. Bij De Kleine Maatjes en Toffe Peren kun je terecht voor kleuteropvang, dagopvang en buitenschoolse opvang (BSO). Kinderen van 0 t/m 12 jaar vinden hier een tweede huis, een plek om spelenderwijs te ontdekken en vriendjes en vriendinnetjes te maken. Dat alles onder liefdevolle begeleiding van onze pedagogisch medewerkers./p>

Onze kinderopvang in Wierden

KOSMO heeft vestigingen voor kleinschalige kinderopvang door heel Twente. In Wierden zijn dat De Kleine Maatjes en Toffe Peren. Beide vestigingen werken vanuit onze gezamenlijke visie en pedagogisch beleid. De ruimtes zijn zo ingedeeld dat ze optimaal aansluiten op de levensfase van elk kind, zowel binnen als buiten. Buiten spelen en de natuur leren kennen vinden we erg belangrijk. Onze kinderopvang in Wierden is dan ook regelmatig het vertrekpunt voor wandelingen en groene ontdekkingstochten.

De Kleine Maatjes

Grote Maatweg 4
7642 VH Wierden

  • Dagopvang
  • BSO

Toffe Peren

Bongerd 1
7642 DA Wierden

  • BSO

De Kleine Maatjes

Bij De Kleine Maatjes kunnen kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar terecht voor peuter- en dagopvang. Ook kinderen van 4 tot 13 jaar vinden hier een tweede thuis, want De Kleine Maatjes fungeert tevens als buitenschoolse opvang (BSO). Deze kinderopvang van KOSMO vind je aan de rand van Wierden, in de voormalige landbouwschool. De binnenruimte is opgedeeld in twee open ruimtes met verschillende thema's. De buitenruimte biedt volop plek voor outdoor speelplezier, met veel groen en leeftijdsgericht buitenspeelmateriaal.

Toffe Peren

Welkom bij onze nieuwe, gezellige BSO in het centrum van Wierden! Bij kinderopvang Toffe Peren, in de Mariaschool aan de Bongerd, zijn kinderen 4 tot 13 jaar van harte welkom in één van onze BSO-groepen. Voor onze jongste gasten hebben we een kleutervleugel, met een poppenhoek, keukentje en spelletjeshoek. Voor kinderen vanaf 7 jaar hebben we een ruimte met o.a. een werkbank en stoere spellen. Beide leeftijdsgroepen komen samen op het ruime buitenspeelterrein, waar ze naar hartelust kunnen spelen, klimmen en ravotten. Daarnaast organiseren we vanuit deze kinderopvang in Wierden regelmatig beweegactiviteiten met de kinderen.

Wat zeggen ouders over de kinderopvang van KOSMO in de gemeente Wierden?

Wat zeggen ouders over de kinderopvang van KOSMO in Oldenzaal?
Over dagopvang De Kleine Maatjes
“Hele fijne, liefdevolle opvang! We zijn heel blij met deze plek voor onze kinderen.”
Over BSO De Kleine Maatjes
“Een opvang waar onze kinderen gezien en gehoord worden. En waar de veiligheid en sociaal welzijn van onze kinderen zeker tot bloei komen.”

Rondleiding aanvragen

Bij KOSMO is jouw kind in goede handen. Onze pedagogisch medewerkers zorgen voor liefdevolle begeleiding met aandacht voor jouw kind. Uiteraard verwachten we niet, dat je de keuze voor kinderopvang in Wierden alleen van een online zoektocht af laat hangen. Vraag daarom gerust een rondleiding aan bij een of meer van onze vestigingen. Zo kun je de locatie en onze pedagogisch medewerkers leren kennen en een afgewogen beslissing maken. Kies je voor KOSMO als kinderopvang in Wierden, dan kun je zich vervolgens eenvoudig ter plekke of via onze website inschrijven. Neem voor vragen gerust contact op met onze kindadministratie: 088-2347405 of kindadministratie@kosmo.nl.

Bel 088-2347405