Vestigingen

Kriskras

  • Dagopvang
  • BSO

Kriskras is gevestigd tegenover basisschool 'Op Weg' in Haarle. Kriskras heeft twee groepen kinderdagopvang en een groep buitenschoolse opvang.

Kinderopvang Kosmo vestiging Kriskras

De binnenruimte

Kriskras heeft twee groepsruimtes voor de dagopvang, die met elkaar in verbinding staan. zo komen de kinderen makkelijk met elkaar in contact. In de groepsruimte voor de dagopvang zijn themahoeken gemaakt, zoals een huishoek, een bouw-/autohoek, een leeshoek, een knutsel-/tekentafel en er zijn kasten met puzzels en spelletjes.

Naast het pand van KDV KrisKras, staat het pand van BSO KrisKras. Onze BSO is gevestigd in een gezellig houten chalet. Wij hebben hier een eigen ruimte die volledig voor de BSO-kinderen is ingericht met een creatieve hoek, een spelletjeshoek en een relaxruimte. Hier worden de kinderen van 4 tot 13 jaar opgevangen.

De buitenruimte

Een mooi groot buitenterrein, volop ingericht met natuurlijke materialen. Hier kunnen de kinderen lekker met zand en water spelen, verstoppertje doen en hutten bouwen. Wij hebben een waterloop die door de kinderen zelf is gemaakt.

De kinderen van onze BSO mogen met of zonder begeleiding ook op het schoolplein of op het naastgelegen trapveldje spelen. Kortom: Een uitermate kindvriendelijke omgeving om te verblijven!

Spelen

Kinderen kunnen bij Kriskras naar hartenlust spelen op hun eigen niveau. We bieden spelmateriaal en activiteiten die passend zijn bij de ontwikkeling van het kind. De baby’s en dreumessen kunnen heerlijk spelen op de speurneusjesgroep. De peuters hebben op de dinsdag en de donderdag een eigen peutergroep: de Kletskousjes. Op deze groep worden peuteractiviteiten aangeboden volgens de VVE-methode Uk & Puk.

Groepsindeling

Kriskras is een kindcentrum, wat inhoudt dat er naast kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar (dagopvang) ook kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar (buitenschoolse opvang) worden opgevangen.

De dagopvang vindt plaats in de volgende stamgroepen:

Speurneusjes Dagopvang 0 - 4 jaar
Kletskousjes Dagopvang 2 - 4 jaar
Kei Buitenschoolse opvang 4 - 13 jaar
Kletskousjes Buitenschoolse opvang 2 - 6 jaar

Scholen

De volgende scholen maken gebruik van Kriskras:

Foto's

 terug naar vestigingen

Je kosten

Benieuwd hoeveel je betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig je kosten uit.

bereken je kosten

Vestiging bekijken

Vestiging bekijken? Geen probleem! Wij geven je geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als je gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijf je dan vrijblijvend in.

vrijblijvend inschrijven