Vestigingen

Kiekadoe

  • Dagopvang
  • BSO
  • VE

Kiekadoe is gevestigd in multifunctioneel centrum De Holtink, niet ver van het winkelcentrum van Nijverdal. Het kindcentrum ligt bovendien in de nabijheid van Het Blokkenpark met een speeltuin en hertenkamp.

Kinderopvang Kosmo vestiging Kiekadoe

Binnenruimte

In De Holtink bevinden zich naast kindcentrum Kiekadoe basisschool De Rietslenke, een peuterspeelzaal, muziekschool Kaliber, ROC educatief centrum en diverse culturele activiteiten. Voor ouders een ideale vestiging om alles voor hun kind onder één dak te vinden.

Ouders en kinderen komen binnen in een grote centrale hal, waarin zeker met slecht weer naar hartenlust gespeeld kan worden. Aan de linkerzijde bevinden zich de kinderdagverblijf groepen waarin verschillende hoeken gecreëerd zijn die aansluiten bij de Uk & Puk methodiek. De bouwhoek, leeshoek, en huishoek zorgen voor duidelijkheid.

Verder zijn er twee BSO ruimtes, waarvan één ruimte tevens gebruikt wordt voor peuteropvang in de ochtenden. De BSO kan gebruik maken van de gymzaal. Ideaal als het geen weer is om buiten te spelen.

Voor- en Vroegschoolse Educatie

Kiekadoe biedt ook VVE aan middels de Uk & Puk methodiek. VVE staat voor Voor- en Vroegschoolse Educatie en is bedoeld voor kinderen die wat extra stimulatie kunnen gebruiken op een bepaald ontwikkelgebied. Kinderen met een VVE-verwijzing van het consultatiebureau, krijgen 2 extra dagdelen peuteropvang. Je kind komt dan in totaal op 4 ochtenden in de week (16 uur). Kiekadoe biedt deze ondersteuning op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend van 08.15 - 12.15 uur. De gemeente Hellendoorn vergoedt twee dagdelen. Meer weten? Neem dan contact op met Kiekadoe

De buitenruimte

Er is veel ruimte in en om het gebouw. Er is een grote omheinde buitenspeelplaats met diverse klim- en klautertoestellen, een grote zandbak, een houten trein, een schommel en een duikelrek. In de schuur staan fietsen voor alle leeftijden en ander rollend materiaal voor de allerkleinsten. In de nabijheid van het kindcentrum kunnen we naar het hertenkamp en een groot speelveld met weilanden.

Groepsindeling

Kiekadoe is een zogenaamd kindcentrum, wat inhoudt dat er naast kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar (dagopvang) ook kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar (buitenschoolse opvang) worden opgevangen.

De opvang vindt plaats in de volgende stamgroepen:

Babar Dagopvang 0 - 2 jaar
Dip & Dap Dagopvang 0 - 4 jaar
Balou Dagopvang 0 - 4 jaar
Bommes Dagopvang 1 - 4 jaar
Dribbel Dagopvang 2 - 4 jaar
Gorgels Buitenschoolse opvang 4 - 7 jaar
Gruffalo's Buitenschoolse opvang 4 - 13 jaar
Baronnen Buitenschoolse opvang 4 - 13 jaar
Markiezen Buitenschoolse opvang 4 - 13 jaar
RIdders Buitenschoolse opvang 4 - 13 jaar

Scholen

De volgende scholen maken gebruik van Kiekadoe:

Foto's

 terug naar vestigingen

Je kosten

Benieuwd hoeveel je betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig je kosten uit.

bereken je kosten

Vestiging bekijken

Vestiging bekijken? Geen probleem! Wij geven je geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als je gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijf je dan vrijblijvend in.

vrijblijvend inschrijven