Kinderopvang Tubbergen

Kinderopvang in Tubbergen

Bij de dagopvang, peuteropvang en BSO op onze diverse vestigingen in Tubbergen krijgt je kind liefdevolle begeleiding en persoonlijke aandacht.

Kinderopvang Tubbergen

Zoek je kinderopvang in Tubbergen? Dan zit je goed bij KOSMO. Bij onze vestigingen geniet jouw kind van liefdevolle begeleiding en persoonlijke aandacht. Voor kleinschalige dagopvang en peuteropvang kun je terecht bij ’t Eschhoes in Vasse en ’t Turfschip in Langeveen.

Voor gezellige buitenschoolse opvang (BSO) kan jouw kind terecht bij De Wiekslag in Tubbergen, ’t Eschhoes in Vasse en ’t Turfschip in Langeveen.

Zo biedt KOSMO met kinderopvang in Tubbergen een tweede thuis aan kinderen van 0 - 13 jaar. Lees nu meer of schrijf je in voor dagopvang, peuteropvang of buitenschoolse opvang in Tubbergen

Waar vind je onze kinderopvang in Tubbergen

In de gemeente Tubbergen vind je diverse KOSMO vestigingen die kinderopvang, dagopvang, peuteropvang (peuterspeelzaal) en buitenschoolse opvang aanbieden.

't Turfschip

Kerklaan 2a
7679 VG Langeveen

  • Dagopvang
  • BSO
  • Peuteropvang
  • VE

De Wiekslag

Lodewijkstraat 1
7651 BK Tubbergen

  • BSO

't Eschhoes

Hooidijk 21
7661 RA Vasse

  • Dagopvang
  • BSO
  • Peuteropvang
  • VE

Waarom KOSMO?

KOSMO biedt kleinschalige kinderopvang op meerdere vestigingen in Twente. Elke vestiging heeft een eigen identiteit, maar werkt vanuit de visie van KOSMO. De pedagogisch medewerkers houden hiervoor de zeven uitgangspunten aan, waarmee ze dagelijks onze visie uitdragen.

Op nummer één staat, dat de kinderopvang in Tubbergen net als thuis veilig en vertrouwd moet zijn. Een plek waar kinderen zich op hun gemak voelen. Ook vinden we het belangrijk om kinderen de omgeving te laten ontdekken. We laten ze daarom, als een jonge ontdekker, gedoseerd kennis maken met de wereld. Dit doen we door uitstapjes te maken met de kinderen en ze van alles te leren over de natuur, dieren en plezier maken.

Onze pedagogisch medewerkers nemen hun voorbeeldrol serieus. Daarnaast laten we kinderen van elkaar leren, ervaringen delen en samen plezier hebben. Lees hier meer over ons pedagogisch beleid en de zeven uitgangspunten.

Dagopvang in Tubbergen

Voor dagopvang in Tubbergen kun je terecht bij ’t Eschhoes of ‘t Turfschip. Kinderen van 0 - 4 jaar kunnen hier spelenderwijs de omgeving ontdekken en hun eerste sociale contacten opdoen. Ons liefdevolle team van zorgt dagelijks voor een veilige omgeving waar jouw kind zich prettig voelt. Onze medewerkers op de babygroepen zijn allemaal opgeleid tot babyspecialist, jouw jonge kind is altijd in professionele en vertrouwde handen.

Peuteropvang in Tubbergen

Kinderopvang KOSMO in de gemeente Tubbergen biedt naast dagopvang ook peuteropvang (peuterspeelzaal). Peuteropvang is er op gericht om jouw kind voor te bereiden op de basisschool. We vangen de kinderen op in kleine groepen, om persoonlijke aandacht mogelijk te maken en de ontwikkeling van jouw kind te stimuleren. We gaan samen in de kring, lezen voor en werken met thema’s. Hierdoor worden ze steeds vaardiger. En leren de kinderen zich op hun gemak te voelen in een groep.

Onze pedagogisch medewerkers signaleren wanneer een kind extra aandacht nodig heeft, bijvoorbeeld bij de spraakontwikkeling of op sociaal vlak. Daar kan dan tijdig op ingesprongen worden door peuteropvang met VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie) aan te bieden. De gemeente Tubbergen neemt (een deel van de) kosten van VVE voor haar rekening.

Buitenschoolse opvang Tubbergen

De Wiekslag is niet alleen een basisschool, maar ook de locatie voor buitenschoolse opvang (BSO) in Tubbergen. Hier kunnen basisschoolkinderen met leeftijdsgenoten chillen, samen eten en zich uitleven in de “Kinderschuur”. Ook bij ’t Turfschip en ’t Eschhoes hebben kinderen voor en na school en tijdens de schoolvakanties gelegenheid om even lekker bij te komen en samen leuke activiteiten te doen op de BSO.

Een fijne plek bij één van onze vestigingen in de gemeente Tubbergen die als thuis voelt, waar ze op hun gemak van hun vrije tijd kunnen genieten. Ons team van enthousiaste pedagogisch medewerkers zorgt dagelijks voor een vertrouwde omgeving, waar kinderen terecht kunnen voor laagdrempelige buitenschoolse opvang in Tubbergen.

Wat zeggen ouders over de kinderopvang van KOSMO in de gemeente Tubbergen?