Kinderopvang in Lichtenvoorde

Kinderopvang in Lichtenvoorde

Bij de dagopvang, peuteropvang en BSO op onze diverse vestigingen in Lichtenvoorde krijgt je kind liefdevolle begeleiding en persoonlijke aandacht.

Kinderopvang Lichtenvoorde

Op zoek naar kinderopvang in Lichtenvoorde? Dan is KOSMO de juiste keuze. Hier kunnen kinderen op een veilige en vertrouwde manier ontwikkelen en groeien. De pedagogische medewerkers staan elke dag klaar om de kinderen op te vangen in een warme omgeving. Voor kinderopvang, peuteropvang en BSO kunnen kinderen terecht bij Kiekeboe.

Kiekeboe

De Rode van Heeckerenstraat 26
7131 ER Lichtenvoorde

  • Dagopvang
  • BSO
  • Peuteropvang

Waarom kiezen voor KOSMO?

Kinderen staan bij KOSMO centraal. Het is belangrijk dat kinderen hun eigen ontdekkingsreis kunnen volgen en genoeg ruimte hebben om zichzelf te ontwikkelen. Onze pedagogische medewerkers begeleiden de kinderen met deze ontdekkingsreis en dragen elke dag onze visie uit.

Kinderopvang bij KOSMO moet elke dag hetzelfde gevoel geven als thuis. Een warme en vertrouwde omgeving waar kinderen kunnen spelen en elke dag wat nieuws leren van elkaar. Ieder kind is welkom bij onze kinderopvang in Lichtenvoorde.

Benieuwd naar de missie en visie van KOSMO of het pedagogisch beleid waarmee gewerkt wordt op de opvang? Klik dan op onderstaande buttons.

Missie en visie Pedagogisch beleid

Alles onder een dak bij Kiekeboe

Kinderen zijn welkom voor dagopvang (0-4 jaar), peuteropvang (vanaf 2 jaar) en Buitenschoolse opvang (4-12 jaar) bij KOSMO Kiekeboe in Lichtenvoorde. Er is een maximale groepsgrootte van 16 kinderen bij de dagopvang, zodat er altijd aandacht voor ieder kind is. Ieder kind is uniek en verdient alle aandacht die zij nodig hebben. Dat vinden wij bij KOSMO erg belangrijk. Ook worden de groepen bij de BSO verdeeld in twee groepen. Zo is er voor elke leeftijd uitdaging, voldoende activiteiten en ruimte om te spelen.

PeuterPlus

De overstap naar de basisschool kan voor kinderen behoorlijk spannend zijn. KOSMO vindt het belangrijk dat kinderen zo goed mogelijk voorbereid zijn op deze verandering. In Lichtenvoorde wordt er PeuterPlus aangeboden. Kinderen krijgen met PeuterPlus extra voorbereiding op de overstap naar de basisschool. Een mooie start, spelenderwijs leren met leeftijdsgenootjes in een veilige en huiselijke omgeving. Bij de PeuterPlus proberen we door middel van een vaste structuur zoveel mogelijk herkenning in de dag te creƫren voor de kinderen. Kinderen leren van andere kinderen. Daarom worden de peuters vaak in contact gebracht met kinderen van de basisschool. Zo hopen wij dat de overstap naar de basisschool zo soepel mogelijk verloopt en ieder kind zich elke dag fijn voelt.

Rondleiding aanvragen of inschrijven

Benieuwd naar meer informatie over onze Kiekeboe vestiging? Klik dan hier.

Het is ook mogelijk om een rondleiding aan te vragen bij Kiekeboe. Praat met de pedagogische medewerkers, neem een kijkje en voel de sfeer op de vestiging.

Rondleiding aanvragen

Aanmelden voor kinderopvang in Lichtenvoorde

Inschrijven voor de kinderopvang in Lichtenvoorde kan via het online inschrijfformulier.

Vragen?

Heb je vragen over onze kinderopvang in Lichtenvoorde? Neem dan contact op met KOSMO. Bel 088-2347405 of mail je vraag naar kindadministratie@kosmo.nl.