Vestigingen

Het Ravijn

  • BSO

BSO Het Ravijn heeft aan de voet van de Sallandse Heuvelrug en het Goudzoekerspad een fantastische ligging. Vroeger vond men hier goud, nu vind je er verkoeling, avontuur, rust, sport en spel. De Gemeente Hellendoorn staat voor “Natuurlijk Avontuurlijk” en dat zie je bij ons volop terug. Kortom, BSO Het Ravijn heeft genoeg te bieden.

Kinderopvang Kosmo vestiging Het Ravijn

De binnenruimte

Onze inrichting laat zien dat hier de hele dag kinderen spelen en elkaar ontmoeten: aantrekkelijk, handig en functioneel. Kinderen kunnen meedoen aan verschillende activiteiten op verschillende plaatsen en tijden binnen de BSO.

We hebben hier zodanig vorm aan gegeven, dat de ruimte flexibel gebruikt kan worden. We willen een sfeer creëren die uitnodigt tot ontwikkeling en ontdekking van ruimten en materialen. Aan de andere kant bieden we kinderen momenten van rust en de mogelijkheid zich terug te trekken. Zo ondersteunt de inrichting van het gebouw onze pedagogische aanpak.

De buitenruimte

Pal naast onze BSO is “Het Stut”, een mooi bosgebied. Wij gaan hier regelmatig met de kinderen naartoe om te spelen of te wandelen. Wij kunnen tevens gebruik maken van faciliteiten in het gebouw, zoals het grote gymlokaal, kleedkamers, toiletten, de buitenruimte met veel speeltoestellen en een Panna voetbalveld. Er is voldoende parkeergelegenheid of ruimte voor ouders en kinderen om hun fiets te plaatsen aan de voorkant van het gebouw.

Ook is er goed contact met de Prinses Beatrixschool: we kunnen o.a. hun schoolplein gebruiken en zij kunnen in overleg met onze locatie activiteiten ondernemen. Zo blijven BSO en school nauw verbonden.

Groepsindeling

BSO het Ravijn heeft tot nu toe 1 basisgroep, dit houdt in dat er 20 kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar worden opgevangen. Op deze BSO locatie vangen we maximaal 30 kinderen op.

BSO Buitenschoolse opvang 4 - 13 jaar
Splash Buitenschoolse opvang 7 - 13 jaar

Bijzonderheden

BSO het Ravijn maakt onderdeel uit van Kindcentrum Kiekadoe. Hier bevindt zich de voorschoolse opvang, evenals de opvang op woensdag en vrijdag.

Foto's

 terug naar vestigingen

Je kosten

Benieuwd hoeveel je betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig je kosten uit.

bereken je kosten

Vestiging bekijken

Vestiging bekijken? Geen probleem! Wij geven je geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als je gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijf je dan vrijblijvend in.

vrijblijvend inschrijven