Vestigingen

Knipoog

  • BSO

Knipoog is een BSO voor kinderen vanaf 6 jaar. De vestiging is gelegen op Sportpark Smidserve in de kantine van voetbalvereniging de Hulzense boys. De BSO ligt op loopafstand van de scholen waarmee wij samenwerken.

Kinderopvang Kosmo vestiging Knipoog

De binnenruimte

 Voor de kinderen zijn er mogelijkheden om te relaxen in de zithoek, te eten en drinken aan de tafels, tafelvoetbal te spelen, etc. De kantine van de voetbalvereniging kunnen we gebruiken om te eten en te drinken. Daarnaast organiseren we in deze ruimte volop creatieve activiteiten en spelletjes.

De buitenruimte

De sportvelden die aan het pand grenzen, waaronder een kunstgrasveld, worden gebruikt voor buitenactiviteiten. Speciaal voor de leeftijdsgroep van 7 tot en met 13 jaar is uitdagend spelmateriaal beschikbaar. De kinderen hebben alle vrijheid om lekker buiten te spelen als zij dat willen.

Buiten de kantine is een plein met een aantal bankjes, waar heerlijk buiten onder de boom gespeeld kan worden. Bij mooi weer wordt deze plek ook gebruikt voor bijvoorbeeld de lunch. Op het ruime plein organiseren we tal van activiteiten. Eén basisschool (De Bongerd) ligt aan de overkant van de straat, de overige drie scholen zijn op loop-/ fietsafstand.

Groepsindeling

BSO Knipoog vangt alleen kinderen op in de leeftijd 6 tot 13 jaar. De buitenschoolse opvang vindt plaats in de volgende stamgroep:

Smileys 1 Buitenschoolse opvang 6 - 13 jaar
Smileys 2 Buitenschoolse opvang 6 - 13 jaar
Smileys 3 Buitenschoolse opvang 6 - 13 jaar
Smileys 4 Buitenschoolse opvang 4 - 13 jaar

Bijzonderheden

BSO Knipoog maakt onderdeel uit van kindcentrum Kanjer, waarin ook een BSO is ondergebracht. Hier vindt ook de voorschoolse opvang plaats, evenals de opvang op woensdag en vrijdag.

Scholen

De volgende scholen maken gebruik van Knipoog:

Foto's

 terug naar vestigingen

Je kosten

Benieuwd hoeveel je betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig je kosten uit.

bereken je kosten

Vestiging bekijken

Vestiging bekijken? Geen probleem! Wij geven je geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als je gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijf je dan vrijblijvend in.

vrijblijvend inschrijven