Vestigingen

BSO de Meander

  • BSO

BSO de Meander is gevestigd in de gelijknamige school in Nijverdal. De kinderen hebben zo alles onder één dak. Makkelijker kan het niet!

Kinderopvang Kosmo vestiging De Meander

De binnenruimte

De buitenschoolse opvang is gevestigd op het leerplein van de school. Hier hebben we een grote ruimte tot onze beschikking waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen.. De buitenschoolse opvang is ingericht in verschillende spelhoeken en heeft een heerlijke hanghoek waar de kinderen na schooltijd even kunnen bijkomen, op de bank mogen hangen en bijvoorbeeld een boek kunnen lezen. Daarnaast hebben we natuurlijk veel ruimte om te knutselen en om spelletjes te spelen. Ook hebben we de mogelijkheid om kookactiviteiten met de kinderen te doen: we hebben een grote woonkeuken waarin we van alle gemakken zijn voorzien.

De buitenruimte

We gaan natuurlijk ook vaak lekker buiten spelen, we mogen gebruik maken van het grote schoolplein waar alles te vinden is dat een kind nodig heeft bij het spelen: een zandbak, een verstopplek, fietsjes en nog veel meer. Daarnaast spelen we regelmatig bij onze hoofdlocatie BSO Krummel. Deze is aan de overkant van de straat zodat we makkelijk gebruik kunnen maken van elkaars spelmogelijkheden.

Groepsindeling

De BSO op de Meander heeft plaats voor maximaal 30 kinderen. Deze buitenschoolse opvanglocatie is open op maandag- dinsdag en donderdagmiddag. De BSO op woensdag, vrijdag en in de schoolvakanties vindt gezamenlijk plaats op de hoofdlocatie: BSO Krummel.

De kinderen worden opgevangen in de volgende stamgroepen:

BSO Buitenschoolse opvang 4 - 13 jaar (2 groepen)

Bijzonderheden

Deze BSO locatie werkt nauw samen met Krummel, waarin ook een BSO is ondergebracht. Hier vindt ook de voorschoolse opvang plaats, evenals de opvang op woensdag en vrijdag.

Scholen

Deze buitenschoolse opvang is exclusief beschikbaar voor leerlingen van de Meander.

Foto's

 terug naar vestigingen

Je kosten

Benieuwd hoeveel je betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig je kosten uit.

bereken je kosten

Vestiging bekijken

Vestiging bekijken? Geen probleem! Wij geven je geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als je gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijf je dan vrijblijvend in.

vrijblijvend inschrijven