meer

Over ons

Missie en Visie

Eindeloos ontdekken, daar draait het om bij kinderen. De wereld is één grote groene speelruimte, elke dag een nieuw avontuur. Ze zijn nieuwsgierig: wat gaan we vandaag beleven? Onze pedagogisch medewerkers weten dat als geen ander. Zij bieden ze de veilige en vertrouwde plek waar ze ongedwongen op ontdekkingstocht kunnen. Ze leren, ontdekken en groeien op. Stapje voor stapje. En met veel plezier.

Kernwaarden

Wat kenmerkt ons? Wat vinden we belangrijk voor medewerkers en kind? De basis voor onze kernwaarden. We vinden het belangrijk dat we aandacht geven aan elkaar. Dat we oog hebben voor elkaar. Maar ook dat we duurzaam leven, in verbinding met de natuur, en van mens tot mens. Dat je bij ons ontdekkend kunt leren en dat kinderen dit spelenderwijs kunnen doen. En dat wij als organisatie actief bijdragen aan de gemeenschap onder het mom van ‘ondernemend noaberschap’. En vooral plezier hebben met elkaar door datgene te doen waar je hart ligt. Voor alle kinderen een mooie toekomst met oneindig veel mogelijkheden. Dáár staan we voor.

Onze belofte

Voor alle kinderen een mooie toekomst. Met oneindig veel mogelijkheden. De reis naar de toekomst is één groot avontuur. Samen gaan we op ontdekkingstocht. Wij geven het vertrouwen om onbekend terrein te ontdekken en zorgen dat het onderweg veilig is. Dat jij krijgt wat nodig is en meer. Ook moedigen we aan om nieuwsgierig te zijn. We dagen uit om plezier te hebben en de omgeving te zien als een grote, groene speelruimte. Waardoor kinderen letterlijk en figuurlijk de ruimte voelen om hun eigen ‘ik’ te vinden. Zo ontdekken we samen vol zelfvertrouwen, ongedwongen de wereld van nu én morgen.

Beoordelingen via VerbeterMeter