Vestigingen

De Hovercraft

  • BSO

De Hovercraft is gevestigd in Daltonschool De Bongerd. Dit is een BSO voor kinderen die na schooltijd graag sporten of zich lichamelijk willen uitleven in sport- en spelactiviteiten.

Kinderopvang Kosmo vestiging De Hovercraft

Sport en avontuur BSO

Na schooltijd worden de kinderen ontvangen in de hal door de vaste pedagogisch medewerkers. In de woonkeuken wordt vervolgens gezamenlijk gedronken. Kinderen kunnen dan vertellen wat ze op school hebben meegemaakt. Na het fruit eten kiezen kinderen zelf wat ze willen doen. Ze gaan bijvoorbeeld een gezelschapsspel spelen, buiten een balspel doen of tekenen en kleuren. Voor de liefhebbers is er knutselmateriaal aanwezig. Aangezien knutselen meer past in het concept van de huiskamer BSO, is dit beperkt.

Het liefst leiden wij jou natuurlijk persoonlijk rond, maar je kunt ook alvast een digitale rondleiding bij De Hovercraft ervaren:

Neem een kijkje bij De Hovercraft

Bekijk video rondleiding De Hovercraft

De binnenruimte

De Hovercraft beschikt over twee ruime speellokalen waar kinderen naar hartenlust kunnen sporten. Eén van de speellokalen wordt door ons gebruikt voor teamspelen en balspelen. Het andere speellokaal bevat meerdere gymnastiektoestellen. In dit lokaal staat een opstelling van toestellen die door de docenten met regelmaat veranderd wordt. Kinderen kunnen hier onder andere hun behendigheid en evenwicht ontwikkelen.

De buitenruimte

Er zijn twee buitenruimtes: een afgeschermde binnenpatio en een ruim buitenterrein, dat ook toegankelijk is voor kinderen uit de buurt. Op de binnenpatio bevinden zich een grote zandbak, een klimtoestel en een interactief spel waarbij kinderen elkaar kunnen uitdagen. Ze leggen dan een parcours af en doen daarbij korte opdrachten zoals hinkelen.

Op het grote buitenterrein zijn een pannakooi, netschommel en zandbak te vinden. Daarnaast zijn er diverse klimtoestellen aanwezig. Bij slecht weer of anderszins kunnen we ook gebruikmaken van de grote gymzaal. Hier worden balsporten gespeeld, zoals trefbal, voetbal en hockey. Ook kunnen kinderen spelen met de ringen, het wandrek en overige materialen die tot de standaardinrichting van een gymzaal behoren.

Groepsindeling

BSO Buitenschoolse opvang 4 - 13 jaar

Scholen

De volgende scholen maken gebruik van De Hovercraft:

 terug naar vestigingen

Je kosten

Benieuwd hoeveel je betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig je kosten uit.

bereken je kosten

Vestiging bekijken

Vestiging bekijken? Geen probleem! Wij geven je geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als je gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijf je dan vrijblijvend in.

vrijblijvend inschrijven