Vestigingen

De Wiekslag

  • BSO

Bij De Wiekslag bieden wij buitenschoolse opvang aan kinderen van 4 tot 13 jaar. Wij vangen voor school, na school en tijdens de schoolvakanties kinderen op die naar de basisscholen in Tubbergen gaan.

Kinderopvang Kosmo vestiging De Wiekslag

Buitenschoolse opvang

Bij De Wiekslag bieden wij buitenschoolse opvang aan in de vorm van voor- en naschoolse opvang en vakantieopvang, voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Onze BSO is vooral een veilige en fijne plek waar kinderen na een drukke schooldag kunnen genieten van hun vrije tijd. Ze kunnen samen eten en drinken, spelen met leeftijdsgenoten, samen lachen en geheimen delen en oefenen met samenwerken. Zij kunnen vertrouwen op een vast team van enthousiaste pedagogisch medewerkers.

Ontwikkelingstimulering en activiteiten

Wij stimuleren de kinderen in de ontwikkeling van hun zelfstandigheid: ze mogen meebeslissen over de activiteiten en zelf kiezen wat ze willen doen. Daarnaast zorgen wij voor een stuk uitdaging met een rijk activiteitenaanbod, zowel binnen als buiten. In de schoolvakanties zorgen wij voor een gevarieerd en dagvullend vakantieprogramma.

Buitenruimte

Wij spelen op het schoolplein van basisschool De Wiekslag. Hier kunnen de kinderen naar hartenlust fietsen, klimmen, schommelen, voetballen, in de zandbak spelen en verschillende spelletjes doen.

Groepsindeling

Wij vangen kinderen op in de volgende stamgroepen:
BSO Buitenschoolse opvang 4 - 13 jaar (2 groepen)

Scholen

De volgende scholen maken gebruik van De Wiekslag:

Foto's

 terug naar vestigingen

Je kosten

Benieuwd hoeveel je betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig je kosten uit.

bereken je kosten

Vestiging bekijken

Vestiging bekijken? Geen probleem! Wij geven je geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als je gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijf je dan vrijblijvend in.

vrijblijvend inschrijven