Vestigingen

De Catamaran

  • BSO

De Catamaran is een BSO gericht op sport & avontuur. Hutten bouwen, koken boven vuur, sportactiviteiten buiten, airhockeyen, tafeltennissen, knutselen of gezelschapsspellen doen... Bij De Catamaran is van alles te beleven. We zitten vlakbij een atletiekvereniging, een zwembad en een tennisvereniging. Maar ook de schaatsbaan is op loopafstand.

Kinderopvang Kosmo vestiging De Catamaran

Sport en Avontuur BSO

Deze Sport en Avontuur BSO is gevestigd in een eigen ruimte bij voormalig voetbalvereniging AJC Losser. Kinderen mogen gebruikmaken van de sportvelden voor het beoefenen van balsporten, hockey, estafette of atletiek. Vanuit de kantine is er goed zicht op de velden, zodat we de wat oudere en zelfstandige kinderen goed in de gaten kunnen houden.

Binnenruimte

In de kantine hebben wij onze eigen ruimte met bar. De ruimte is ingericht met verschillende hoeken waar kinderen zich even kunnen terugtrekken, samen kunnen spelen/samenwerken in een uitdagende ruimte. Er is een airhockeytafel, een tafeltennistafel, een tv met fijne bank en we kunnen de ruimte aanpassen voor beweegactiviteiten binnen. Naast sport en avontuur is er ook ruimte om lekker te knutselen, samen te koken of een gezelschapsspel te doen.

Groepsindeling

De Catamaran biedt buitenschoolse opvang in de vorm van voorschoolse opvang en naschoolse opvang voor 4 tot en met 13 jarige kinderen. De voorschoolse opvang vindt plaats bij De Drakenboot.

BSO Buitenschoolse opvang 4 - 13 jaar

Scholen

De volgende scholen maken gebruik van De Catamaran:

Foto's

 terug naar vestigingen

Je kosten

Benieuwd hoeveel je betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig je kosten uit.

bereken je kosten

Vestiging bekijken

Vestiging bekijken? Geen probleem! Wij geven je geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als je gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijf je dan vrijblijvend in.

vrijblijvend inschrijven