Vestigingen

HSC

  • BSO

BSO HSC is gevestigd op het terrein van de sportvereniging HSC'21, gelegen in het landelijke gebied van Haaksbergen. Onze vestiging bevindt zich in een bosrijke omgeving, waar kinderen volop ruimte hebben om te spelen en te ontdekken. Bovendien hebben we een prachtig uitzicht over de voetbalvelden.

Kinderopvang Kosmo vestiging HSC

De binnenruimte

Onze BSO is ondergebracht in een sfeervolle ruimte binnen de voetbalvereniging HSC '21. We maken gebruik van een van de vergaderruimtes en een deel van de kantine, die van elkaar gescheiden zijn door een schuifwand. Het openen van deze wand creĆ«ert een grotere, flexibele ruimte. 

We hebben deze ruimte aangenaam ingericht om een huiselijke en gezellige sfeer te bieden voor de kinderen. Er is een poppenhoek, een bouwhoek en een uitgebreide knutselkast met veel creatief materiaal. Hierdoor krijgt elk kind de mogelijkheid om zich na school te ontspannen en deel te nemen aan leuke activiteiten. Tijdens vakantieperiodes bieden we boeiende thema's aan die passen bij de leeftijd van de kinderen, en we plannen leuke uitstapjes en activiteiten. 

De buitenruimte

Onze buitenruimte is buitengewoon uitdagend voor de kinderen. We hebben toegang tot meerdere voetbalvelden, waaronder een groot kunstgrasveld aan de voorkant en verschillende grasvelden aan de achterkant (gelegen aan het Dieveslaantje). Daarnaast grenst ons gebouw aan een (klim)bos, waar we leuke activiteiten met de kinderen ondernemen, zoals speurtochten en picknicks bij goed weer. Bovendien bevindt de kinderboerderij zich op loopafstand en is een bezoekje mogelijk. 

Groepsindeling

BSO HSC verwelkomt kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar, verdeeld over de volgende stamgroepen: 

De Pauw met 14 kinderen van 4-13 jaar

De Fazant met 11 kinderen van 4-13 jaar


Bijzonderheden

Op dit moment biedt BSO HSC naschoolse opvang aan op maandag, dinsdag en donderdag, geopend vanaf 14.30 uur. In vakantieperiodes zijn we op maandag, dinsdag en donderdag de gehele dag geopend, van 7.00 uur tot 18.00 uur. Op woensdag en vrijdag worden de kinderen opgevangen bij BSO Hassinkbrink, die geopend is van 7.00 uur tot 18.00 uur. 

Zwem-BSO

Vanaf 4 oktober 2024 is er elke vrijdag Zwem-BSO voor kinderen vanaf 4,5 jaar. Zij krijgen elke week zwemles als onderdeel van de buitenschoolse opvang.

De zwemles vindt plaats in zwembad De Wilder in Haaksbergen en je kind krijgt anderhalf uur zwemles, voor dezelfde prijs als reguliere zwemles van 45 minuten. We werken met kleine groepen van maximaal 10 kinderen. Elke week krijgen kinderen zwemles van een vaste, ervaren en gediplomeerde zweminstructeur. Zwem-BSO kan gecombineerd worden met 1 of meerdere dagen reguliere BSO bij HSC. 

Meer info over de Zwem-BSO vind je hier.


Fazant Buitenschoolse opvang 4 - 13 jaar
Pauw Buitenschoolse opvang 4 - 13 jaarFoto's

 terug naar vestigingen

Je kosten

Benieuwd hoeveel je betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig je kosten uit.

bereken je kosten

Vestiging bekijken

Vestiging bekijken? Geen probleem! Wij geven je geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als je gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijf je dan vrijblijvend in.

vrijblijvend inschrijven