Vestigingen

Deppenbroek

 • BSO
 • Peuteropvang
 • VE

Onze vestiging Deppenbroek bevindt zich binnen basisschool Bonifatius in de wijk Deppenbroek te Enschede. Samen met de basisschool vormen wij Integraal Kindcentrum (IKC) Deppenbroek. Wij bieden bij Deppenbroek BSO en peuteropvang aan.

Kinderopvang Kosmo vestiging Deppenbroek

Peuteropvang Dikkertje Dap

Peuteropvang Dikkertje Dap is gevestigd in basisschool Bonifatius in de wijk Deppenbroek te Enschede. Samen met BSO Speelwereld heeft zij een eigen ingang en gedeelte ter beschikking in de school. Samen vormen wij integraal Kindcentrum (IKC) Deppenbroek.

Om aan te sluiten bij de behoeften van elk individueel kind, maken wij gebruik van het VVE-programma Uk & Puk.

Een peuterarrangement bestaat uit twee gekoppelde dagdelen op verschillende dagen in de week. Kinderen die een indicatie voor extra spelen en leren (VVE, Vroeg- en Voorschoolse Educatie) hebben van het consultatiebureau, worden twee extra dagdelen geplaatst, deze worden door de gemeente Enschede vergoed. De dagdelen worden afgenomen op vier verschillende dagen. Meer weten? Neem dan contact op met Deppenbroek.

Dikkertje Dap biedt Peuteropvang aan kinderen van 2 tot 4 jaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend.

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag:

Ochtenddeel: 08:15 tot 12:15 uur

Buitenschoolse opvang

Bij Deppenbroek bieden wij ook buitenschoolse opvang. Wij hebben flexibele voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. De naschoolse opvang vindt plaats bij Deppenbroek op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Voor de voorschoolse opvang kunnen de kinderen terecht bij De Kijkdoos. Ook de extra opvang op vrijdag of tijdens studiedagen/ vakanties, vindt plaats bij de BSO van De Kijkdoos aan de Bosuilstraat 1 te Enschede.

Groepsindeling

Dikkertje Dap Peuteropvang 2 - 4 jaar
BSO Buitenschoolse opvang 4 - 13 jaar (2 groepen)

Binnenruimte

Wij hebben een eigen ingang en gedeelte van de school tot onze beschikking. De kinderen hebben de beschikking over verschillende ruimtes: de groepsruimte op de eerste verdieping en een speellokaal. Samen met de pedagogisch medewerkers werken de kinderen gedurende het gehele jaar aan themagerichte activiteiten.

  Buitenruimte

  Buiten spelen doen wij op het aangrenzende terrein van basisschool Bonifatius. Wij bieden de mogelijkheid om kinderen tegen vergoeding van het uurtarief naar hun sport te brengen. Deze locaties mogen zich maximaal een half uur van de BSO bevinden.

  Scholen

  De volgende scholen maken gebruik van Deppenbroek:

  Foto's

   terug naar vestigingen

  Je kosten

  Benieuwd hoeveel je betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig je kosten uit.

  bereken je kosten

  Vestiging bekijken

  Vestiging bekijken? Geen probleem! Wij geven je geheel vrijblijvend een rondleiding.

  rondleiding aanvragen

  Inschrijven

  Als je gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijf je dan vrijblijvend in.

  vrijblijvend inschrijven