Vestigingen

De Kijkdoos

  • Dagopvang
  • BSO
  • VE

De Kijkdoos is al jaren een vertrouwd adres in de wijk Roombeek. Hier vind je kinderopvang door een enthousiast, gezellig, lief en professioneel team. Elke dag laten wij kinderen spelenderwijs de wereld ontdekken. We vinden het belangrijk dat kinderen en hun ouders een vertrouwd en fijn gevoel bij ons hebben.

Kinderopvang Kosmo vestiging De Kijkdoos

Groepsindeling dagopvang

De Kijkdoos biedt dagopvang op de volgende stamgroepen:

Gele Uil Dagopvang 0 -2 jaar
Paarse Uil Dagopvang 0 - 2 jaar
Rode Uil Dagopvang 0 -2 jaar
Roze uil Dagopvang 0 - 2 jaar
Blauwe Uil Dagopvang 2 - 4 jaar
Groene Uil Dagopvang 2 - 4 jaar
Oranje Uil Dagopvang 2 - 4 jaar
Regenboog Uil Dagopvang 2 - 4 jaar
Uilenbende Buitenschoolse opvang 4 - 13 jaar
Uilenclub Buitenschoolse opvang 7 - 13 jaar

Ter ondersteuning van het dagprogramma en om aan te sluiten bij de behoeften van het individuele kind, gebruiken wij in alle groepen het VVE-programma Uk en Puk.

Wij bieden bij De Kijkdoos ook extra spelen en leren (VVE, Voor- en Vroegschoolse Educatie) in de peutergroep. Extra spelen en leren is bedoeld voor peuters van 2-4 jaar, die op bepaalde ontwikkelgebieden een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Kinderen die een indicatie voor extra spelen en leren (VVE, Vroeg- en Voorschoolse Educatie) hebben van het consultatiebureau, worden twee extra dagdelen geplaatst, deze worden door de gemeente Enschede vergoed. De dagdelen worden afgenomen op vier verschillende dagen. Meer weten? Neem dan contact op met De Kijkdoos

BSO

De Kijkdoos biedt BSO in de vorm van voor- en naschoolse opvang. De kinderen kunnen eventueel bij ons het meegebrachte ontbijt nuttigen en spelen totdat zij door ons naar school worden gebracht.

Onze BSO maakt gebruik van de omliggende schoolpleinen en sportzaal Prismare. Gedurende het gehele jaar wordt themagericht gewerkt. Wij bieden de mogelijkheid om kinderen tegen vergoeding van het uurtarief naar hun sport te brengen. Deze locaties mogen zich maximaal een half uur van de BSO bevinden.

Scholen

De volgende scholen maken gebruik van De Kijkdoos:

Foto's

 terug naar vestigingen

Je kosten

Benieuwd hoeveel je betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig je kosten uit.

bereken je kosten

Vestiging bekijken

Vestiging bekijken? Geen probleem! Wij geven je geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als je gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijf je dan vrijblijvend in.

vrijblijvend inschrijven