meer

Onze opvang

Peuteropvang

Voor kinderen van 2 tot 4 jaar bieden wij op een aantal vestigingen peuteropvang met VVE (voor- en vroegschoolse educatie) aan.

Peuteropvang is peuterspeelzaal

Sinds 1 januari 2018 vallen de peuterspeelzalen onder de Wet kinderopvang. Peuterspeelzaal heet vanaf nu peuteropvang. Op een aantal vestigingen wordt peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar aangeboden. De peuters bezoeken de peuteropvang een aantal vaste dagdelen per week. Om zich goed te kunnen ontwikkelen bieden we de peuters veelzijdige en bij hun leeftijd passende activiteiten aan. In de lokalen zijn diverse hoeken ingericht waar de peuters kunnen spelen. Zo is er een huishoek, een bouwhoek en een leeshoek. De activiteiten worden themagericht aangeboden volgens een programma voor voor- en vroegschoolse educatie. Kinderen met het advies extra spelen en leren/VVE-verwijzing kunnen op deze manier later een goede start maken op school. Onze peuteropvang vestigingen zijn VVE- gecertificeerd. Peuteropvang is een goede voorbereiding op de basisschool.

Vraag naar de mogelijkheden

Een combinatie van peuteropvang en kinderdagverblijf kan wenselijk zijn voor het kind en de ouder. Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.

  bekijk onze peuteropvang vestigingen

  download flyer peuteropvang