Vestigingen

Kindcentrum Noord Es

  • Dagopvang
  • BSO

Kindcentrum Noord Es is een duurzame vestiging gelegen naast basisschool de Es in Hellendoorn. Wij bieden zowel dagopvang als buitenschoolse opvang aan.

Kinderopvang Kosmo vestiging Kindcentrum Noord Es

Kindcentrum Noord Es 

Vestiging Kindcentrum Noord Es in Hellendoorn biedt ruimte voor 96 kindplaatsen. In de leeftijdscategorie 0-4 jaar zijn er 44 kindplaatsen, in de leeftijdscategorie 4-12 jaar zijn er 52 kindplaatsen beschikbaar. Het Kindcentrum van KOSMO zorgt in samenwerking met alle basisscholen en de SPGH, voor een optimale ontwikkeling van alle opgroeiende kinderen in Hellendoorn. Daarnaast wordt er rekening gehouden met zaken als parkeercapaciteit en behoefte, behoud van het groene schoolplein en de daily mile (blije en fittere kinderen door samen 15 minuten bewegen per dag). Het is een duurzame vestiging. Het pand is gebouwd door middel van cross laminated timber, in massief hout. Volledig CO2 neutraal en zoveel mogelijk circulair.

Samenwerking in Hellendoorn 

Door samen te werken met diverse partijen in Hellendoorn willen wij een inclusieve en rijke speel-leeromgevingen creëren. Het gaat niet alleen over samenwerking tussen school en kinderopvang/peuterspeelzaal, maar ook over de samenwerking met jeugdhulp- en buurtinstanties. Kinderen worden langer begeleid om voor een goed doorlopende leerlijn te zorgen. Op deze manier willen we de (bestaande) samenwerkingen in Hellendoorn verstevigen en beter benutten. Zo creëren we gezamenlijk een breed aanbod voor de kinderen binnen het dorp Hellendoorn.

Groepsindeling

Mus Dagopvang 0 - 2 jaar
Merel Dagopvang 2 - 4 jaar
Mees Dagopvang 0 - 4 jaar
Raaf Buitenschoolse opvang 4 - 13 jaar
Specht Buitenschoolse opvang 4 - 7 jaar
Zwaluw Buitenschoolse opvang 7 - 13 jaar

Scholen

De volgende scholen maken gebruik van Kindcentrum Noord Es:


Foto's

 terug naar vestigingen

Je kosten

Benieuwd hoeveel je betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig je kosten uit.

bereken je kosten

Vestiging bekijken

Vestiging bekijken? Geen probleem! Wij geven je geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als je gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijf je dan vrijblijvend in.

vrijblijvend inschrijven