Vestigingen

Quibus

  • BSO

BSO Quibus is gevestigd in de voormalige bestuursruimte van de voetbalvereniging Excelsior '31. Elke dag is hier voorschoolse en naschoolse opvang voor kinderen van 4-13 jaar. Je vindt ons aan de rand van Rijssen op het sportpark de Koerbelt. De vestiging ligt centraal vanuit de verschillende toegangswegen van en naar Rijssen en is daardoor gemakkelijk bereikbaar.

Kinderopvang Kosmo vestiging Quibus

De binnenruimte

Onze BSO is gevestigd in een prachtige ruimte boven de kantine van voetbalvereniging Excelsior '31. Onze BSO heeft een grote open ruimte met knusse hoeken door de vorm van de ruimte en schuine daken.

Wij hebben de groepsruimte gezellig ingericht met een zithoek, een bar en tafels met ruimte tot bouwen en knutselen. Wij hebben een grote knutselkast met veel materiaal. Zo is er voor ieder kind de mogelijkheid om zich na school te ontspannen en leuke activiteiten te ondernemen.

De buitenruimte

De buitenruimte is geweldig uitdagend voor de kinderen. Zo zijn er meerdere voetbalvelden waar we gebruik van mogen maken, daarnaast is er een Panna voetbalveldje en een groot speeltoestel. Het buitenterrein grenst aan het bos, waar we met de kinderen leuke activiteiten ondernemen, zoals speurtochten en picknicks bij lekker weer. Het bos is ook een heerlijke koele plek bij warm zomerweer.

Groepsindeling

We hebben 3 BSO-groepen (stamgroepen) voor kinderen van 4-13 jaar. Per stamgroep worden er 15 tot 20 kinderen opgevangen.

BSO Buitenschoolse opvang 4 - 13 jaar (3 groepen)

Bijzonderheden

Op dit moment biedt BSO Quibus de hele week buitenschoolse opvang aan. De voorschoolse opvang is open van 07:00 -08:30 uur. En de naschoolse opvang is al vanaf 12:00 uur geopend (speciaal voor instromende kleuters) tot 18:00 uur. Verlenging van de naschoolse opvang tot 18:30 of 19:00 uur is ook mogelijk.

Scholen

De volgende scholen maken gebruik van Quibus:

Foto's

 terug naar vestigingen

Je kosten

Benieuwd hoeveel je betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig je kosten uit.

bereken je kosten

Vestiging bekijken

Vestiging bekijken? Geen probleem! Wij geven je geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als je gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijf je dan vrijblijvend in.

vrijblijvend inschrijven