Vestigingen

Kiddo

  • Dagopvang

Kiddo is samen met basisschool De Klimop gevestigd in een prachtig gebouw in het centrum van Rijssen. Onze locatie en de samenwerking met de basisschool vormen ideale omstandigheden voor het aanbieden van kinderdagopvang voor kinderen van 0-4 jaar.

Kinderopvang Kosmo vestiging Kiddo

Kinderdagopvang

Onze kinderdagopvang is de gehele week geopend, van 7:00 tot 18:00 uur. Dagopvang is bedoeld voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Voor buitenschoolse opvang kunnen kinderen van 4-13 jaar terecht bij onze vestiging Quibus in Rijssen.

De binnenruimtes

Kiddo heeft twee groepsruimtes voor de kinderdagopvang. De groepsruimtes bevinden zich op de begane grond. De kinderopvang heeft een eigen ingang tot het gebouw.

De groepsruimte van de dagopvang is ingericht conform de voorwaarden van de VVE-methode Uk & Puk. In de groepsruimte is een huishoek, bouw-/autohoek, een leeshoek en een knutsel-/tekentafel en er zijn kasten met puzzels en spelletjes. Het maakt duidelijk voor de kinderen in welke hoek met welk speelgoed kan worden gespeeld. Zo kan de huishoek worden omgetoverd tot winkel en is de box een plaats voor de jongste kinderen om rustig te kunnen spelen.

De buitenruimtes

Onze dagopvang heeft een eigen buitenspeelruimte. Deze grenst direct aan de groepsruimtes. Wij hebben een berging met eigen buitenspeelmateriaal. Ons speelmateriaal is gevarieerd en past bij de verschillende leeftijden en ontwikkelingsgebieden van de kinderen.

Groepsindeling

De opvang vindt plaats in de volgende stamgroepen.
Doedels Dagopvang 0 - 4 jaar
Deugniet Dagopvang 0 - 4 jaar
Bengels Dagopvang 2 - 4 jaar

Bijzonderheden

BSO Quibus aan de Arend Baanstraat 102 te Rijssen maakt onderdeel uit van Kiddo. Onze peuteropvang voor kinderen van 2-4 jaar vindt plaats bij Salto aan Keizersdijk 25 in Rijssen.

Foto's

 terug naar vestigingen

Je kosten

Benieuwd hoeveel je betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig je kosten uit.

bereken je kosten

Vestiging bekijken

Vestiging bekijken? Geen probleem! Wij geven je geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als je gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijf je dan vrijblijvend in.

vrijblijvend inschrijven