Vestigingen

Hofferie

  • Dagopvang
  • VE

KOSMO Hofferie ligt centraal in Enschede en is makkelijk te bereiken. Bij onze vestiging bieden wij dagopvang voor kinderen van 0-4 jaar. Wij beschikken onder andere over een ruime eigen parkeerplaats en een prachtige, grote nieuw ingerichte buitenspeelplaats.

Kinderopvang Kosmo vestiging Hofferie

Onze vestiging

Hofferie heeft ruime en uitdagende horizontale groepsruimtes. De inrichting is afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Door een bij de leeftijd passende omgeving aan te bieden, dagen wij kinderen optimaal uit in hun ontwikkeling. Daarnaast wordt de ontwikkeling stap voor stap begeleid en gestimuleerd door onze vertrouwde en liefdevolle collega’s. Ook beschikken we over een mooie en groene buitenspeelruimte.

Het liefst leiden wij jou natuurlijk persoonlijk rond, maar je kunt ook alvast een digitale rondleiding bij Hofferie ervaren:

Neem een kijkje bij Hofferie

Dagopvang

Kinderen van 0 tot en met 4 jaar zijn van harte welkom bij onze dagopvang, wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend.

Peuteropvang

Bij Hofferie kan jouw peuter van 2-4 jaar ook terecht voor peuteropvang. Je kunt met ons overleggen welke dagdelen mogelijk zijn. Uiteraard kunt u, als aanvulling op de peuteropvang, ook dagopvang afnemen voor jouw peuter.

Wij bieden bij Hofferie ook extra spelen en leren (VVE, Voor- en Vroegschoolse Educatie) in de peutergroep. Extra spelen en leren is bedoeld voor peuters van 2-4 jaar, die op bepaalde ontwikkelgebieden een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Kinderen die een indicatie voor extra spelen en leren van het consultatiebureau hebben, krijgen twee extra dagdelen peuteropvang.

Jouw kind komt dan in totaal 4 dagdelen, op vier verschillende dagen. De extra dagdelen worden vergoed door de gemeente Enschede. Meer weten, bijvoorbeeld over VVE/extra spelen en leren? Neem dan contact op met Hofferie.

Groepsindeling

Hofferie biedt dagopvang voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar op de volgende groepen:

Rupsjes Dagopvang 0 - 2 jaar
Vlinders Dagopvang 1,5 - 4 jaar
Duizendpootjes Dagopvang 2 - 4 jaar

Foto's

 terug naar vestigingen

Je kosten

Benieuwd hoeveel je betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig je kosten uit.

bereken je kosten

Vestiging bekijken

Vestiging bekijken? Geen probleem! Wij geven je geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als je gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijf je dan vrijblijvend in.

vrijblijvend inschrijven