Vestigingen

De Bosuiltjes

  • BSO
  • Peuteropvang
  • VE

Peuteropvang de Bosuiltjes ligt middenin de wijk Roombeek. Samen met de Kijkdoos, CBS Anna van Buren en OBS Roombeek vormen wij Integraal Kindcentrum (IKC) Roombeek. Wij bieden bij De Bosuiltjes peuteropvang en BSO aan.

Kinderopvang Kosmo vestiging De Bosuiltjes

Peuteropvang

Wij bieden van maandag t/m vrijdag peuteropvang aan kinderen van 2 tot 4 jaar. Onze peutergroepen bevinden zich in hetzelfde gebouw als de Kijkdoos, maar met de ingang aan de Roomweg. De kinderen worden opgevangen in de volgende groepen:

Sneeuwuiltjes Peuteropvang 2 - 4 jaar
Velduiltjes Peuteropvang 2 - 4 jaar
Uilentoren Buitenschoolse opvang 4 - 13 jaar
Velduiltjes Buitenschoolse opvang 4 - 7 jaar
Een peuterarrangement bestaat uit 2 gekoppelde dagdelen op verschillende dagen in de week. Kinderen die een indicatie voor extra spelen en leren (VVE, voor- en vroegschoolse educatie) hebben van het consultatiebureau, worden 2 extra dagdelen geplaatst. Deze extra dagdelen worden door de gemeente Enschede vergoed. De dagdelen worden afgenomen op vier verschillende dagen.

De dagdelen:

Ochtenddeel: 08:15 tot 12:15 uur

Om aan te sluiten bij de behoeften van het individuele kind, gebruiken wij het VVE-programma Uk & Puk. Meer weten? Neem dan contact op met De Bosuiltjes.

BSO

De Bosuiltjes biedt BSO in de vorm van voor- en naschoolse opvang. De kinderen kunnen eventueel bij ons het meegebrachte ontbijt nuttigen en spelen totdat zij door ons naar school worden gebracht.

Onze BSO maakt gebruik van de omliggende schoolpleinen en sportzaal Prismare. Gedurende het gehele jaar wordt themagericht gewerkt. Wij bieden de mogelijkheid om kinderen tegen vergoeding van het uurtarief naar hun sport te brengen. Deze locaties mogen zich maximaal een half uur van de BSO bevinden.

Foto's

 terug naar vestigingen

Je kosten

Benieuwd hoeveel je betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig je kosten uit.

bereken je kosten

Vestiging bekijken

Vestiging bekijken? Geen probleem! Wij geven je geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als je gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijf je dan vrijblijvend in.

vrijblijvend inschrijven