Vestigingen

Bredevoort

  • Peuteropvang

Bij Doortje in Bredevoort wordt er peuteropvang voor kinderen van 2-4 jaar aangeboden.

Kinderopvang Kosmo vestiging Bredevoort

Doortje

Doortje, voorheen de peuterspeelzaal is gevestigd in het voormalige ‘kleuterbastion’ aan de Izermanstraat in Bredevoort. Binnen het sfeervolle schoolgebouw is een klaslokaal ingericht voor de peuteropvang. Daarnaast is er een mooi speellokaal waar op een regenachtige dag ook fijn binnen kan worden gespeeld. Achter het pand is een groot speelplein. Er is een zandbak, fietsjes en heel veel speelruimte om lekker buiten te spelen.

Als je kind 4 jaar is, mag hij naar de basisschool. Peuters zijn leergierig en willen graag groot zijn. Bij Doortje bereiden we je kind voor op de basisschool. Spelenderwijs leren met leeftijdsgenootjes in een veilige en huiselijke omgeving. We zijn groot voorstander van een soepele overgang naar de basisschool. Daarom dragen we alle informatie rondom de ontwikkeling van de kinderen over naar de basisschool, mits ouders hier toestemming voor hebben gegeven. Indien mogelijk, laten we je kind alvast kennismaken met de nieuwe klas.

Peuters hebben baat bij rust en regelmaat. Daarom verlopen de dagen zoveel mogelijk volgens een vast ritme. We doen activiteiten op gezette tijden en volgens een zelfde dagindeling. Er wordt thema-gericht gewerkt zodat activiteiten herkenbaar worden voor peuters. Het is belangrijk dat kinderen zich veilig en vertrouwd voelen in de opvang. Een van de maatregelen die we hiervoor nemen is het vaste gezichten beleid.

Groepsindeling

Foto's

 terug naar vestigingen

Je kosten

Benieuwd hoeveel je betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig je kosten uit.

bereken je kosten

Vestiging bekijken

Vestiging bekijken? Geen probleem! Wij geven je geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als je gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijf je dan vrijblijvend in.

vrijblijvend inschrijven