Vestigingen

Sport BSO

  • BSO

De Sport BSO is er voor kinderen die houden van bewegen, die zodra het kan buiten te vinden zijn, of kinderen die hun energie kwijt kunnen in sport- en spel. Onder professionele begeleiding van onze sportmedewerkers maken de kinderen kennis met allerlei sport- en spelvormen. Niets is verplicht bij de BSO al zullen we je kind zeker aanmoedigen om mee te doen met de sportieve activiteiten.

Kinderopvang Kosmo vestiging Sport BSO

Na een lange schooldag is het tijd voor ontspanning. Kinderen spreken af met vriendjes of beoefenen hobby’s. Maar bovenal doen ze de dingen die ze leuk vinden en waar hun interesse ligt. Dit alles komt samen bij de Sport BSO in Aalten: wij bieden ontspanning door inspanning.

De Sport BSO vind je midden op Sportpark Zuid. Een ruime en lichte ruimte, centraal gelegen op het park te midden van alle sportfaciliteiten.

Samen met leeftijdsgenootjes gaat je kind veel en vaak naar buiten om te bewegen. Naast dat het erg leuk is, verhoogt het de weerstand en bevordert het de motoriek. Door buiten te sporten kun je beter je energie kwijt: klimmen, rennen, springen en lawaai maken. Het kan en mag allemaal bij de Sport BSO. De kinderen maken kennis met allerlei verschillende sporten. Die afwisseling is leuk en leerzaam.

De Sport BSO staat onder leiding van professionele sportmedewerkers. Zij hebben aandacht voor ieder individu en houden rekening met de ontwikkeling van de (sportieve) vaardigheden van jouw kind.

Veel kinderen sporten in de avonduren. Vaak zorgt dit voor veel taxiritjes van- en naar de sportclub. De Sport BSO neemt dit uit handen door zelf sport- en spelactiviteiten aan te bieden. De leidsters van Bambi halen de kinderen op van school en nemen ze mee naar de Sport BSO waar jij je kind vervolgens ophaalt wanneer jouw (werk)dag af is. Zo springt de BSO in de gaten van jouw (werk)week om planningen gelijk te houden.

De Sport BSO is iedere week geopend naschool tot 18:30 uur. In vakanties en op studiedagen is de Sport BSO geopend vanaf 07:30 uur ’s ochtends. Naast vaste opvangdagen is het mogelijk om flexibel opvang af te nemen. Bambi verzorgt gratis vervoer van de basisscholen in Aalten naar de Sport BSO. Sport je kind al bij een sportclub op Sportpark Zuid? Dan is het mogelijk om vanuit de BSO naar de training te gaan en na de training weer terug te gaan naar de BSO totdat jij je kind ophaalt.

De tarieven voor de Sport BSO zijn niet anders dan reguliere Buitenschoolse opvang.

Groepsindeling

Sport-BSO Aalten (6-13)

Scholen

De volgende scholen maken gebruik van Sport BSO:

Foto's

 terug naar vestigingen

Je kosten

Benieuwd hoeveel je betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig je kosten uit.

bereken je kosten

Vestiging bekijken

Vestiging bekijken? Geen probleem! Wij geven je geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als je gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijf je dan vrijblijvend in.

vrijblijvend inschrijven