Vestigingen

De Haart

  • Peuteropvang

PeuterPlus ‘t Zunnekuuksken biedt opvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar. ‘t Zunnekuuksken vind je bij basisschool ‘t Möllenveld op de Haart in Aalten.

Kinderopvang Kosmo vestiging De Haart

PeuterPlus ’t Zunnekuuksken, voorheen de peuterspeelzaal is gevestigd in basisschool ‘t Möllenveld aan de Haartseweg in Aalten. De peuters hebben hun eigen klaslokaal binnen de school. De ruimte is ingedeeld in knusse themahoeken waar de peuters naar hartenlust kunnen spelen en leren. Het schoolplein delen we met de kleuters van ‘t Möllenveld. Er is een zandbak, fietsjes en heel veel speelruimte om lekker buiten te spelen.

Als je kind 4 jaar is, mag hij naar de basisschool en dat kan soms best even wennen zijn. Bij de PeuterPlus bereiden we je kind spelenderwijs voor op de basisschool. We bieden de hele dag door activiteiten aan, gericht op de ontwikkeling van kinderen. Sommige van deze activiteiten zijn geïntegreerd in de structuur van de dag, denk aan het sociale aspect tijdens tafelmomenten. Andere bieden we op gezette momenten aan.

Feestjes vieren en erop uit gaan dat doen we graag en regelmatig! De verjaardag van je kind vieren we bijvoorbeeld ook op de groep. Die dag staat je kind in het middelpunt van de belangstelling en krijgt het van ons een feestmuts. We houden ook van buitenspelen dus als het weer het enigszins toelaat gaan we elke dag naar buiten. Af en toe spelen we buiten samen met de kleuters van de basisschool, hier leren de peuters veel van.

Het is belangrijk dat kinderen zich veilig en vertrouwd voelen in de opvang. Een van de maatregelen die we hiervoor nemen is het vaste gezichten beleid. Alle informatie rondom de ontwikkeling van de kinderen dragen we over naar de basisschool en waar mogelijk/bekend de BSO, mits ouders hier toestemming voor hebben gegeven. Indien mogelijk, laten we je kind alvast kennismaken met de nieuwe klas en/of met de BSO, door samen met de pedagogisch medewerker even binnen te lopen en soms alvast mee te spelen.

Groepsindeling

t Zunnekuuksken PO (2-4) Peuteropvang 2 - 4 jaar

Foto's

 terug naar vestigingen

Je kosten

Benieuwd hoeveel je betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig je kosten uit.

bereken je kosten

Vestiging bekijken

Vestiging bekijken? Geen probleem! Wij geven je geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als je gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijf je dan vrijblijvend in.

vrijblijvend inschrijven