Vestigingen

De Bosarck

  • Dagopvang

Kinderdagverblijf de Bosarck biedt kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar in Aalten. Je kunt flexibele opvang afnemen of kiezen voor vaste opvangdagen.

Kinderopvang Kosmo vestiging De Bosarck

De Bosarck is een kleinschalig kinderdagverblijf op woonwijk ‘t Kobus in Aalten. Hier worden kinderen van 0 tot 4 jaar opgevangen. De opvang is verdeeld over twee groepen: een babygroep en een dreumes/peutergroep. De Bosarck is een kinderopvang met een knusse, huiselijke sfeer waar deskundige en professionele leidsters werken.

Bij de Bosarck verloopt de dag zoveel mogelijk volgens een vast ritme. Dit geeft structuur en maakt kinderen snel vertrouwd met de opvang. Voor baby’s is dit anders, hier proberen we juist zoveel mogelijk het ritme van thuis door te zetten om zo ook passende opvang te kunnen bieden. De dagen zijn gezellig, verrassend en leerzaam. We werken aan (zelf)vertrouwen en zelfstandigheid. Spelenderwijs in groepjes met leeftijdsgenootjes samen of juist door individuele aandacht. Door middel van thema’s helpen we de kinderen de omgeving om hen heen te ontdekken en te begrijpen en zo spelenderwijs nieuwe vaardigheden te leren. Naast algemene thema’s besteden we ook volop aandacht aan feestdagen zoals Pasen, Sinterklaas of Kerst. Uiteraard mag de verjaardag van jouw kind of een van de leidsters niet ontbreken. We maken er dan samen een feestje van!

Bij kinderdagopvang de Bosarck wordt jouw baby een dag(deel) of meerdere dagen in de week opgevangen door een professioneel team. Ieder kind is anders en elk kind heeft een eigen dagritme bij de Bosarck, net als bij jullie thuis. Om veiligheid en structuur te geven aan de opvang ziet jouw kind dezelfde lieve leidsters. Zo voelt de kinderopvang snel vertrouwd.

Uitdaging

Peuters groeien razendsnel. Dagelijks leren zij nieuwe vaardigheden. Om verveling te voorkomen, hebben peuters telkens nieuwe uitdaging nodig. Die uitdaging vind je bij een peuteropvang. Bij de Bosarck worden kinderen spelenderwijs geprikkeld om nieuwe vaardigheden te leren. Door middel van thema’s laten we kinderen kennismaken met de omgeving om hen heen. De boerderij, de seizoenen of Rupsje Nooitgenoeg zijn een aantal voorbeelden van deze thema’s.  De activiteiten op de opvang zijn ontwikkelingsgericht en dragen bij aan een goede voorbereiding op de basisschool. Door de veilige omgeving leren peuters dat ze zich ook thuis kunnen voelen op andere plekken. De kinderen hoeven niets, maar mogen van alles.

De Bosarck is het hele jaar open van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18:30 uur*. Heb je opvang nodig buiten de openingstijden laat het ons dan weten, we denken graag mee. Ouders kunnen kiezen voor vaste opvangmomenten of maken gebruik van flexibele opvang.

Groepsindeling

Bosarck1 (0-1)
Bosarck2 (0-4)

Foto's

 terug naar vestigingen

Je kosten

Benieuwd hoeveel je betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig je kosten uit.

bereken je kosten

Vestiging bekijken

Vestiging bekijken? Geen probleem! Wij geven je geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als je gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijf je dan vrijblijvend in.

vrijblijvend inschrijven