Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vindt u de veelgestelde vragen.

Antwoorden op veelgestelde vragen

Dat kan natuurlijk en raden we je ook zeker aan. Het is een fijne manier om de sfeer op een vestiging mee te maken en vragen te stellen.
Je kan online een rondleiding aanvragen door hier te klikken. Maar je mag ons ook altijd even bellen op 088-2347405.
Wij zitten in Aalten, Bredevoort, Daarle, Enschede, Haaksbergen, Haarle, Hellendoorn, Holten, Langeveen, Lichtenvoorde, Losser, Nijverdal, Oldenzaal, Rijssen, Tubbergen, Vasse en Wierden.
Bij ons vestigingsoverzicht kun je makkelijk een locatie zoeken.

Dat is afhankelijk van de opvang die je kiest en de locatie. Wij denken graag met je mee. Neem contact met ons op zodat we samen kunnen bekijken wat er mogelijk is.

Sommige locaties hebben een wachtlijst. Neem voor de actuele situaties van de opvang van jouw keuze contact op met kindadministratie@kosmo.nl.


Dat is afhankelijk van jouw locatie. Overleg dit met jouw pedagogische medewerkers.


Dat verschilt per situatie en van welke opvang je kind gebruik maakt. Neem contact met jouw vestiging op om de situatie te bespreken.

We verwelkomen jouw kind(eren) graag binnenkort op één van onze locaties. Het aanmeldformulier kan je snel en makkelijk op onze website invullen. 

Het wisselt per opvangsoort. Opvang wordt vaak als duur bestempeld, maar is door de kinderopvangtoeslag betaalbaarder dan die omschrijving doet vermoeden.
Om snel een goed overzicht te krijgen van de kosten kun je op onze website een berekening maken. Heb je hierna nog vragen? Neem dan even contact met ons op via kindadministratie@kosmo.nl.


De kinderopvangtoeslag vraag je aan via de website van de Belastingdienst. Kom je er niet uit? Wij kijken graag even met je mee. Bel 088-2347400 of stuur een mail naar info@kosmo.nl.


Als je zoekt op jouw vestiging in het vestigingsoverzicht zie je rechts in je scherm de opvangsoorten van die vestiging plus bijhorende LRK-nummers.