Nieuws

Columbus Junior wint Bronzen Gazelle

14 november 2018

Columbus Junior heeft de Bronzen Gazelle voor middelgrote bedrijven gewonnen tijdens de uitreiking van de FD Gazellen 2018. FD Gazellen zijn dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Columbus Junior won de prijs samen met zusterbedrijf 4Kids in de regio Oost-Nederland.

Columbus Junior in de lift

Volgens directeur Sebastiaan Dekkers zitten Columbus Junior en 4Kids de afgelopen jaren weer flink in de lift. "De overheid investeert fors in de kinderopvangtoeslag. We zien dat ouders meer gaan werken en dus meer kinderopvang afnemen. Deze award is een enorme waardering voor al onze medewerkers. Zij werken er hard aan om van Columbus Junior en 4Kids een succes te maken. Het is een teken dat we iets goed doen. Maar buiten groei staat kwaliteit bij ons voorop. Dat blijft het allerbelangrijkste!"

FD Gazellen

Ieder jaar reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan bedrijven die ten minste 20% in omzet zijn gegroeid in de afgelopen drie boekjaren. Daarnaast moet een bedrijf winstgevend zijn geweest in het laatste jaar van de onderzochte periode. Dit jaar zijn de regels voor deelname aangescherpt: de ondergrens van de omzet is verhoogd en de groei van het personeel en de winstmarge werd ook meegewogen.

 

Foto: Sander Nieuwenhuys