Vestigingen

De Huve

  • Dagopvang
  • BSO
  • Peuteropvang
  • VVE

Jonge ontdekkers van 0-4 jaar zijn van harte welkom bij de dag- en peuteropvang (peuterspeelzaal) bij KOSMO De Huve. Ook kun je hier terecht voor buitenschoolse opvang. Je vindt ons midden in Tubbergen, op loopafstand van het centrum en het Eeshofbos.

Kinderopvang bij De Huve

Bij De Huve bieden wij de hele week kinderopvang aan. Kinderen van 0 tot 4 jaar kunnen gedurende de gehele dag bij ons terecht voor dagopvang, buitenschoolse opvang en wij bieden tevens peuteropvang (voormalig peuterspeelzaal) aan kinderen van 2 tot 4 jaar.

Dag- en peuteropvang bij De Huve is:

-    Kleinschalige en liefdevolle opvang
-    Inclusief verse voeding en luiers
-    Opgroeien met dieren en en een grote ontdektuin
-    Alle ruimte krijgen om te spelen en te ontwikkelen
-    Inclusief voor- en vroegschoolse educatie voor peuters
-    Keuze uit het afnemen van vaste dagdelen, extra dagdelen en flexibele en verlengde kinderopvang.

Het liefst leiden wij jou natuurlijk persoonlijk rond, maar je kunt ook alvast een digitale rondleiding bij De Huve ervaren:

Neem een kijkje bij de Huve Tarieven en pakketten

Dagopvang

Ons professionele en betrokken team zorgt voor een knusse, veilige, pedagogisch verantwoorde en warme sfeer. Kinderen, ouders en verzorgers krijgen bij ons een “zoals thuis” gevoel.

De inrichting van de opvangruimten en ons diverse activiteitenaanbod sluiten perfect aan op de leeftijden van de kinderen. Het rijke aanbod van activiteiten en materialen is afgestemd op het ontwikkelingsniveau van de kinderen.

De groepsruimte is speels ingericht en biedt voldoende variatie. Zo kunnen de kinderen kiezen voor speelgoed en activiteiten naar eigen behoefte en ontwikkeling. Dit onder de coachende en stimulerende begeleiding van de pedagogisch medewerkers.

Peuteropvang

Wij bieden peuteropvang aan van maandag t/m vrijdag. Onze peuteropvang is voor kinderen vanaf 2 jaar. Vanaf deze leeftijd kan je kind komen spelen bij ons. We gaan in de kring, we lezen samen boekjes en doen leuke activiteiten met elkaar.

Ieder kind krijgt een mentor; een voor het kind bekende pedagogisch medewerker. Door goed te kijken naar ieder kind, zorgen wij dat wij activiteiten aanbieden die bij hun behoeften passen. Kinderen die wat extra uitdaging kunnen gebruiken, krijgen dit. Kinderen die extra begeleiding nodig hebben, ook.

De peuteropvangruimte is ruim opgezet. We hebben een thematische inrichting (volgens de uitgangspunten van de Uk & Puk methodiek). In de groepsruimten zijn verschillende hoekjes: een leeshoek, bouwhoek en huishoek. Dit maakt een intensief en levendig spel mogelijk, waarbij de kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Elke ochtend is er peuteropvang (de voormalige peuterspeelzaal) van 08:30 - 12:30 uur.

Voor- en Vroegschoolse Educatie bij de peuteropvang

Bij onze peuteropvang werken wij met VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie). Dit is voor kinderen die meer stimulans nodig hebben op een bepaald ontwikkelgebied. Kinderen met een VVE-verwijzing van het consultatiebureau, krijgen 2 extra dagdelen peuteropvang. Jouw kind komt dan in totaal 4 dagdelen, op 4 verschillende dagen. De gemeente Tubbergen stelt een vergoeding voor VVE beschikbaar.

De VVE-ochtenden voor de peuters zijn van maandag t/m vrijdag van 08:30 - 12:30 uur. Meer weten? Neem dan contact op met De Huve.

Groepsruimtes

Wij hebben huiselijke en knusse groepen. Niet alleen gezellig, maar het draagt ook bij aan de ontwikkeling van en persoonlijke aandacht voor de kinderen. De ruimtes binnen De Huve vallen op door hun omvang, zowel binnen als buiten. De kinderen hebben meer dan voldoende ruimte om zich te ontwikkelen, hun omgeving te ontdekken en zich heerlijk uit te leven.

BSO

Kinderen van 4-7 kunnen terecht bij BSO de Huve. Het spel- en activiteitenaanbod wordt aangepast op hun leeftijd en interesse en daarmee interessanter, aantrekkelijker en uitdagender. 

De BSO-kinderen kunnen na een drukke schooldag ook beter tot rust komen bij De Huve. De groep is niet zo groot en daardoor ook minder overweldigend. Aangezien het activiteitenaanbod op de jongere kinderen wordt aangepast zullen ze zich nog meer op hun gemak gaan voelen en beter ontwikkelen.

Ook bij de BSO werken wij met vaste pedagogische medewerkers. Hierdoor krijgen de kinderen vaste gezichten en een vertrouwde omgeving. De pedagogische medewerkers zijn nog beter in staat om de kinderen de aandacht te geven die ze verdienen.

Belevenistuin en buitenspeelterrein

Bij De Huve hebben we een groot en groen buitenterrein. Kinderen kunnen knuffelen met ons konijn, de kippen voeren en groene vingers krijgen in de moestuintjes. De kleinsten kunnen heerlijk buiten slapen in de buitenbedjes. Aan de voorkant van de vestiging bevindt zich de belevenistuin. Met een blotevoetenpad, zand, allerlei natuurlijke materialen en een mooi speeltoestel met glijbaan is hier van alles te doen en te ontdekken.

Groepsindeling

Wij vangen kinderen op in de volgende stamgroepen:

Kleine wereld Dagopvang 0 - 4 jaar
Ontdekkers Peuteropvang 2 - 4 jaar
BSO Buitenschoolse opvang 4 - 7 jaar

Foto's

 terug naar vestigingen

Je kosten

Benieuwd hoeveel je betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig je kosten uit.

bereken je kosten

Locatie bekijken

Locatie bekijken? Geen probleem! Wij geven je geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als je gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijf je dan vrijblijvend in.

vrijblijvend inschrijven