Vestigingen

Salto

  • Dagopvang
  • Peuteropvang
  • VE

Salto biedt peuteropvang aan kinderen van 2 tot 4 jaar. Je vindt onze vestiging in de wijk Braakmanslanden in Rijssen. Het gebouw waar wij inzitten delen wij samen met Basisschool Het Palet en zorgorganisatie Reggedok.

Kinderopvang Kosmo vestiging Salto

Kinderopvang bij Salto

Onze locatie ligt aan de rand van een woonwijk en we kijken vanuit de groepsruimte op het schitterende, groene buitengebied van Rijssen. De vestiging is met de auto goed bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheid rondom het pand.

In de groepsruimtes zijn verschillende hoeken gecreƫerd waar kinderen ongestoord kunnen spelen. Zoals een huishoek, bouwhoek en leeshoek. De peuters maken bij ons kennis met verschillende creatieve materialen. Twee keer per dag zitten we samen in een kring. We gaan dan samen fruit eten, drinken, praten, liedjes zingen, spelletjes spelen en voorlezen.

Naast de groepsruimtes hebben wij een speellokaal, waar we met de peuters bewegingsactiviteiten doen. Wij hebben in dit speellokaal allerlei materialen staan om een uitdagend parcours te maken of gewoon lekker te kunnen rennen en dansen met kinderen.

Buitenruimte

Buiten kunnen de jonge ontdekker spelen op het grote en beschutte speelplein. Zo kunnen ze zandkastelen maken in de zandbak en klimmen en klauteren op de speeltoestellen.

Vroeg- en Voorschoolse Educatie

Wij werken bij de peuteropvang met VVE (Vroeg- en Voorschoolse Educatie), volgens de Uk & Puk methodiek. Kinderen die een VVE verwijzing hebben van het consultatiebureau, worden twee extra dagdelen geplaatst, deze worden door de gemeente Rijssen-Holten vergoed. De dagdelen worden afgenomen op vier verschillende dagen.

Groepsindeling

Rakkers
SaltoA
SaltoB

Foto's

 terug naar vestigingen

Je kosten

Benieuwd hoeveel je betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig je kosten uit.

bereken je kosten

Vestiging bekijken

Vestiging bekijken? Geen probleem! Wij geven je geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als je gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijf je dan vrijblijvend in.

vrijblijvend inschrijven