Vestigingen

Paus Joannes

  • BSO

Buitenschoolse opvang binnen basisschool Paus Joannes te Haaksbergen.

Over BSO Paus Joannes

De basisschool Paus Joannes is gelegen in één van de oudere woonwijken van Haaksbergen centrum Noordoost. De school biedt naast onderwijs een belangrijke speelplek voor de kinderen in de wijk. De leerlingen van de school komen uit verschillende wijken in en rondom het centrum van Haaksbergen. KOSMO Paus Joannes biedt BSO (naschoolse opvang) aan kinderen van 4 tot 13 jaar op maandag, dinsdag en donderdag van 14:45 - 18:00 uur.

Binnenruimte

Het schoolgebouw heeft 7 leslokalen en een speelzaal waar de kleuters bewegingsonderwijs krijgen, ook onze BSO mag gebruik maken van de mooie gymzaal van de school. Onze BSO-ruimte is knus en gezellig. De kinderen kunnen zich uitleven in een aparte speelruimte, hier kunnen de jonge kinderen bouwen met verschillende soorten materialen en spelen in de mooie huishoek.

Buitenruimte

Paus Joannes heeft een prachtig groot schoolplein met allerlei mogelijkheden voor de kinderen om zich lekker uit te leven. Ze kunnen klimmen, glijden, in de zandbak of spelen in alle vrijheid op het grote speelveld.

Groepsindeling

BSO Buitenschoolse opvang 4 - 13 jaar (2 groepen)

Foto's

 terug naar vestigingen

Je kosten

Benieuwd hoeveel je betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig je kosten uit.

bereken je kosten

Locatie bekijken

Locatie bekijken? Geen probleem! Wij geven je geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als je gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijf je dan vrijblijvend in.

vrijblijvend inschrijven