Vestigingen

Honesch

  • BSO

BSO Honesch is gevestigd binnen basisschool Honesch. Deze school ligt in het buitengebied van Haaksbergen. We kijken uit over de weilanden en hebben veel ruimte om te spelen en te ontdekken.

Kinderopvang Kosmo vestiging Honesch

Binnenruimte

De BSO is gevestigd binnen de basisschool. We maken gebruik van de faciliteiten van de school (zoals het digibord om bijvoorbeeld muziek te kunnen luisteren en te dansen). Wij maken ook gebruik van diverse materialen, zoals bijvoorbeeld een knutselkast. Daarnaast hebben we de ruimte leuk ingericht zodat kinderen het voor kinderen huiselijk en gezellig is, met een grote stamtafel. In de vakantieperiodes bieden we een uitdagend thema passend bij de leeftijd van de kinderen en plannen we leuke uitstapjes en activiteiten.

Buitenruimte

Onze BSO is gericht op veel buiten spelen. Wij beschikken over een prachtig schoolplein, dat "Beweegwijs" is ingericht, met allerlei spelmogelijkheden. Er is veel ruimte om te spelen en te ontdekken.

Wij maken gebruik van het hele buitenterrein van Honesch. Op deze speelplaats staan meerdere klim- en klautertoestellen, mogelijkheden voor balsporten, maar ook chill-hoekjes om even tot rust te komen. Daarnaast mogen we gebruik maken van de sport- en beweegmaterialen van de school zodat we kinderen volop mogelijkheden kunnen bieden om hun energie kwijt te raken na schooltijd.

In de vakantieperiodes bieden we een uitdagend thema passend bij de doelgroep en worden er leuke activiteiten en uitstapjes gepland.

Groepsindeling

Bij Honesch vangen wij maximaal 22 kinderen op, in de leeftijd van 4 tot 13 jaar:

BSO Buitenschoolse opvang 4 - 13 jaar

Bijzonderheden

BSO Honesch werkt samen met onze vestiging Hassinkbrink. Hier vindt de voorschoolse opvang plaats, evenals de opvang op woensdag, vrijdag en in de schoolvakanties. Wij bieden bij Honesch ook opvang in schoolvakanties, bij 4 of meer aanmeldingen.

Scholen

Deze buitenschoolse opvang is o.a. beschikbaar voor leerlingen van basisschool Honesch.

Foto's

 terug naar vestigingen

Je kosten

Benieuwd hoeveel je betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig je kosten uit.

bereken je kosten

Locatie bekijken

Locatie bekijken? Geen probleem! Wij geven je geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als je gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijf je dan vrijblijvend in.

vrijblijvend inschrijven