Vestigingen

De Fontein

  • BSO

BSO De Fontein is te vinden in de wijk Ribbelt-Stokhorst. Binnen basisschool De Fontein bieden wij hier naschoolse opvang op een kleinschalige manier. Onze opvang bevindt zich in sfeervolle lokalen met grote raampartijen en originele elementen.

Kinderopvang Kosmo vestiging De Fontein

Christelijke identiteit

Bij De Fontein bieden wij buitenschoolse opvang aan kinderen van 4 - 13 jaar. KOSMO De Fontein is één van de weinige aanbieders van christelijke kinderopvang in Enschede. Veel ouders kiezen er bewust voor om hun kinderen christelijk op te voeden. Hierbij past een christelijke kinderopvang. Bij onze BSO werken uitsluitend pedagogisch medewerkers die de christelijke identiteit uitdragen. Wij hanteren echter geen toelatingsbeleid, iedereen is welkom bij de Fontein.

De christelijke identiteit komt terug in de dagelijkse rituelen. We bidden voor het eten. We lezen Bijbelse verhalen voor en zingen Bijbelse kinderliedjes. Natuurlijk zingen en lezen we ook andere bekende kinderliedjes en verhalen. De christelijke feesten zoals Kerst, Pasen, Hemelvaart en Pinksteren worden gevierd, maar ook Sinterklaas laten we niet voorbij gaan.

Binnen- en buitenruimte

Onze buitenschoolse opvang is een huiskamer BSO. We knutselen en spelen zoveel mogelijk buiten en gaan er samen op uit. We hebben bij de BSO een knutsellokaal met verschillende materialen, zodat de kinderen zich heerlijk creatief kunnen uitleven. We beschikken tevens over het grote speelplein van de basisschool, zodat de kinderen ook naar veel naar buiten kunnen om vrij te spelen.

Opvang

Van maandag t/m donderdag (op vrijdag worden de kinderen opgevangen bij christelijke opvang De Schatkist).  Wij bieden BSO in de vorm van naschoolse opvang van 14:00 - 18:00 uur.

Groepsindeling

De Fontein biedt naschoolse opvang op de volgende groepen:

Schaapskooi 1 Buitenschoolse opvang 4 - 13 jaar
Schaapskooi 2 Buitenschoolse opvang 7 - 13 jaar

Scholen

De volgende scholen maken gebruik van De Fontein:

Foto's

 terug naar vestigingen

Je kosten

Benieuwd hoeveel je betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig je kosten uit.

bereken je kosten

Vestiging bekijken

Vestiging bekijken? Geen probleem! Wij geven je geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als je gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijf je dan vrijblijvend in.

vrijblijvend inschrijven