Nieuws

De Hofferie draagt het stokje over aan Columbus Junior

30 november 2017

Kinderopvang De Hofferie zal vanaf december 2017 haar organisatie overdragen aan Columbus Junior. De huidige eigenaren zijn toe aan nieuwe uitdagingen en hebben zorgvuldig gekeken naar een geschikte overnamekandidaat. Deze hebben zij gevonden in Columbus Junior. Beide organisatie hebben elkaar gevonden en streven dezelfde doelen na:

  • Een snelle, persoonlijke en klantgerichte aanpak.
  • Het bieden van de hoogst mogelijke kwaliteit kinderopvang.
  • Er wordt samengewerkt met enthousiaste, betrokken en goed opgeleide pedagogisch medewerkers.
Voor de kinderen en ouders van De Hofferie zal er weinig veranderen in de opvang. Alle pedagogisch medewerkers zullen hun baan behouden waardoor de kinderen en ouders de vaste gezichten behouden.

Columbus Junior

Christoffel Columbus, de bekende ontdekkingsreiziger, is de inspiratiebron geweest voor onze naam. De naam geeft aan waar onze kinderopvangorganisatie voor staat; wij zien kinderen als jonge ontdekkingsreizigers. Kinderen moeten de wereld om zich heen kunnen ontdekken, nieuwsgierig zijn, grenzen willen verkennen én af en toe overschrijden. Columbus Junior heeft kinderdagverblijven en BSO’s in de gemeenten Enschede, Oldenzaal, Losser, Wierden, Rijssen-Holten en Hellendoorn. In totaal vangen wij ongeveer 1200 kinderen per dag op in kleinschalige, huislijke locaties.