Nieuws

Columbus Junior genomineerd voor een Medewerkersbeleving award 2021!

24 september 2021

Welke organisaties in Nederland presteerden de afgelopen twee jaar het best op het gebied van klant- en medewerkerbeleving? Op 7 oktober wordt dit bekendgemaakt in Buitenplaats Kameryck in Kamerik. Dan reikt onderzoek- en adviesbureau Integron voor de elfde keer de Beleving Awards uit. Dit jaar staat de bijeenkomst in het teken van de mensgerichte organisatie. Er zijn in totaal 41 organisaties genomineerd in 16 categorieën.

En daar is Columbus Junior er één van! Wij zijn, samen met collega-organisatie 4Kids, Partou en Mee-Rotterdam, genomineerd voor een medewerkersbeleving award in de categorie 'overheid/non-profit/zorg.

Natuurlijk zijn wij hartstikke trots op deze nominatie. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat onze medewerkers met plezier hun werkzaamheden uitvoeren.Veel van onze medewerkers besteden een groot gedeelte van hun tijd aan Columbus Junior. Het minste wat een werkgever kan doen is ervoor zorgen dat iedereen het fijn heeft op het werk. Door goede hulpmiddelen, voldoende scholing, duidelijke communicatie, een leidinggevende die er voor je is, en ga zo maar door. Maar dat doe je als werkgever niet alleen, dat doe je ook met elkaar. Een fijne werksfeer en collegialiteit zijn daar bij uitstek voorbeelden van.

Werkgeluk staat hoog op onze agenda's en we maken continu stappen om dit te monitoren én te verbeteren. Ons uitgebreide MTO is daar slechts een onderdeel van. Medewerkers gaven de gemiddelde tevredenheid een 7,6. Dit is vergeleken met het resultaat van andere bedrijven in de sector zorg en welzijn (de zgn. benchmark). Daar scoorde de gemiddelde tevredenheid een 7,3. Daarnaast beveelt 24% Columbus Junior als werkgever aan terwijl de benchmark 8% is.

Onze felicitaties gaan uit naar alle andere genomineerden.

Over Integron
Integron is een toonaangevend onderzoeks- en adviesbureau in Nederland op het gebied van objectief kwantitatief en kwalitatief klant- en medewerkerbelevingsonderzoek. Al ruim 28 jaar weet het bureau als geen ander hoe belangrijk klanten en medewerkers voor organisaties zijn. Samen met haar opdrachtgevers bouwt Integron aan betekenisvolle, excellente organisaties waar klanten en medewerkers zich thuis voelen. Integron maakt werk van effectief continu inzicht.

www.integron.nl